Tech

Komentari 3

Ne očekujte dugu priču od GTA VI, upozorava Rockstar

Ne očekujte dugu priču od GTA VI, upozorava Rockstar

Sljedeća Grand Theft Auto igra mogla bi biti osjetno kraća nego što smo mislili, barem što se tiče single-player sadržaja.

Grand Theft Auto VI mogao bi biti prilično kratka igra po pitanju kampanje za jednog igrača, kako je to ovih dana sugerirao čelni čovjek studija Rockstar Games i matičnog mu izdavača Take-Two Interactiva.

Izvršni direktor slavnog developera, Strauss Zelnick, tako je investitorima nedavno poručio kako mogu očekivati igru itekako usredotočenu na online iskustva, dizajniranu da traje dugi niz godina. S negativne strane, ta strategija mogla bi rezultirati osjetno kraćom pričom, barem u usporedbi s onom napravljenom za GTA V, prema istom izvoru.

Zelnick je također ustvrdio kako je osam godina između dva nastavka jednog serijala "vjerojatno predugo," kao što je to bio slučaj s Read Dead Redemptionom. Time je nimalo neočekivano pokrenuo novi niz glasina u vezi okvirnog datuma izlaska GTA VI koji se još od ranije očekuje u drugoj polovici 2020. Drugi pak navodi sugeriraju kako će igra imati protagonisticu te izaći i za ovu i sljedeću generaciju konzola.