To je to što me zanima!

24sata vam priprema brojna iznenađenja u 2015. godini!

Prošla godina je završila i više nego uspješno jer svi naši portali obaraju rekorde posjećenosti, a ove vam godine donosimo tri nova portala i revolucionarni mobilni portal m.24sata.hr
Vidi originalni članak

Još jedna uspješna godina je iza nas! Prema gemiusAudience istraživanju, sa 1,167.892 korisnika u prosincu 2014., portal 24sata.hr čvrsto drži top poziciju, specijalizirani portali iz našeg portfelja (zdravakrava.hr, budi.in, gastro.hr i klokanica.hr) vodeći su po čitanosti u svojim područjima, a naša digitalna grupacija najjača je u Hrvatskoj.

U nove pobjede krećemo s lansiranjem revolucionarnog mobilnog portala m.24sata.hr te tri potpuno nova portala koji će zadovoljiti želje svih naših korisnika. Uz sve navedeno, u ožujku slavimo i 10. rođendan, a vas pozivamo da se pridružite našoj cjelogodišnjoj proslavi!

Svi prošlogodišnji uspjesi i najavljeni noviteti potiču nas da s elanom i zadovoljstvom i dalje vama, našim vjernim čitateljima pružamo kvalitetan sadržaj i još bolje korisničko iskustvo!

Od danas pratite revoluciju! Novi mobilni portal 24sata donosi inovativne mogućnosti

Od kada smo 2008. lansirali prvi hrvatski mobilni news portal, do danas nismo stali s inovacijama. Kako bismo opravdali vaše povjerenje i pružili vam još bolju i atraktivniju news platformu, odlučili smo u ovoj slavljeničkoj godini lansirati novi mobilni, a nakon toga i web portal.

Na ovakav potez lansiranja prvo mobilnog, a naknadno web portala, odlučili smo se prvi u Hrvatskoj, no revolucija tu ne staje! Predstavljamo vam jednostavniji i moderniji dizajn portala, ali sa znatno zahtjevnijim pozadinskim aktivnostima i novim funkcionalnostima. Po inovativnosti, interakciji s korisnicima i prilagođavanju vašim željama smo uvijek bili poznati, a način na koji ćemo navedeno dići na jednu potpuno novu razinu, temelji se na  personalizaciji sadržaja prema vašim preferencijama. Detalje ćete uskoro saznati i primijetiti na svojim mobitelima - revolucija je u tijeku, pratite nas i dalje!

Kliknite na m.24sata.hr na svojim mobilnim uređajima i uvjerite se!

Osim lansiranja novog m.24sata.hr, kroz siječanj i veljaču ćemo vam predstaviti još tri portala: cool.24sata.hr za najcool ekipu teenagera, express.hr za nešto ozbiljniju publiku i autostart.hr za sve ljubitelje auto-moto jurilica.

Uskoro navršavamo 10 godina! Proslavite ih s nama!

Razlog za slavlje nam ne daju samo poslovni uspjesi već i rođendan! Slavljeničke aktivnosti već su započele, a vrhunac će biti 2. ožujka, kada i službeno punimo svojih prvih deset godina. Ovakav jubilaran rođendan nećemo slaviti samo jedan dan, već cijele ove godine, a mnoga sjajna iznenađenja za vas već su u pripremi. Pridružite nam se u slavlju!

Portali Styria Digitala vladaju gemiusAudienceom

Portal 24sata.hr dio je Styria Digitala, najuspješnije digitalne grupacije u Hrvatskoj. Styria svojim web stranicama doseže do 72,4% korisnika interneta u Hrvatskoj, a portali 24sata.hr na prvom mjestu, njuskalo.hr na četvrtom,  vecernji.hr na petom i poslovni.hr na trinaestom mjestu u vrhu su čitanosti u Hrvatskoj. Ne stajemo na tome i ove godine usmjeravamo aktivnosti u dodatni rast te već sad ulažemo u razvoj funkcionalnosti te nove sadržaje.

Ponosni smo na uspjehe svih portala iz naše digitalne grupacije, no ovog mjeseca bismo posebno izdvojili dvije zvijezde među njima – Gastro.hr i Goal.hr koji su oba u prosincu rasli po 24% u odnosu na studeni. Novosti iz svijeta kulinarstva te najukusnije recepte je na Gastro.hr pronašlo čak 156.626 jedinstvenih korisnika, a Goal.hr je posjetilo čak 96.258 pravih ljubitelja nogometa.

Posjećenost svih portala potražite u javno dostupnom gemiusAudience istraživanju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pravedni ja 21.01.2015.

    jos da je prominit admine, da se moze rec sta mislis, nego ovako odmah opomena

  • perijeleti 21.01.2015.

    molim budite politicki nepristrani a ne kao do sada

  • lukša 20.01.2015.

    Dosta nam je iznenađenja. Molim vas prestanite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare