Obavijesti

Tech

Komentari 24

24sata vam priprema brojna iznenađenja u 2015. godini!

24sata vam priprema brojna iznenađenja u 2015. godini!
1

Prošla godina je završila i više nego uspješno jer svi naši portali obaraju rekorde posjećenosti, a ove vam godine donosimo tri nova portala i revolucionarni mobilni portal m.24sata.hr

VIDEO

Još jedna uspješna godina je iza nas! Prema gemiusAudience istraživanju, sa 1,167.892 korisnika u prosincu 2014., portal 24sata.hr čvrsto drži top poziciju, specijalizirani portali iz našeg portfelja (zdravakrava.hr, budi.in, gastro.hr i klokanica.hr) vodeći su po čitanosti u svojim područjima, a naša digitalna grupacija najjača je u Hrvatskoj.

U nove pobjede krećemo s lansiranjem revolucionarnog mobilnog portala m.24sata.hr te tri potpuno nova portala koji će zadovoljiti želje svih naših korisnika. Uz sve navedeno, u ožujku slavimo i 10. rođendan, a vas pozivamo da se pridružite našoj cjelogodišnjoj proslavi!

Svi prošlogodišnji uspjesi i najavljeni noviteti potiču nas da s elanom i zadovoljstvom i dalje vama, našim vjernim čitateljima pružamo kvalitetan sadržaj i još bolje korisničko iskustvo!

Od danas pratite revoluciju! Novi mobilni portal 24sata donosi inovativne mogućnosti

Od kada smo 2008. lansirali prvi hrvatski mobilni news portal, do danas nismo stali s inovacijama. Kako bismo opravdali vaše povjerenje i pružili vam još bolju i atraktivniju news platformu, odlučili smo u ovoj slavljeničkoj godini lansirati novi mobilni, a nakon toga i web portal.

Na ovakav potez lansiranja prvo mobilnog, a naknadno web portala, odlučili smo se prvi u Hrvatskoj, no revolucija tu ne staje! Predstavljamo vam jednostavniji i moderniji dizajn portala, ali sa znatno zahtjevnijim pozadinskim aktivnostima i novim funkcionalnostima. Po inovativnosti, interakciji s korisnicima i prilagođavanju vašim željama smo uvijek bili poznati, a način na koji ćemo navedeno dići na jednu potpuno novu razinu, temelji se na  personalizaciji sadržaja prema vašim preferencijama. Detalje ćete uskoro saznati i primijetiti na svojim mobitelima - revolucija je u tijeku, pratite nas i dalje!

Kliknite na m.24sata.hr na svojim mobilnim uređajima i uvjerite se!

Osim lansiranja novog m.24sata.hr, kroz siječanj i veljaču ćemo vam predstaviti još tri portala: cool.24sata.hr za najcool ekipu teenagera, express.hr za nešto ozbiljniju publiku i autostart.hr za sve ljubitelje auto-moto jurilica.

Uskoro navršavamo 10 godina! Proslavite ih s nama!

Razlog za slavlje nam ne daju samo poslovni uspjesi već i rođendan! Slavljeničke aktivnosti već su započele, a vrhunac će biti 2. ožujka, kada i službeno punimo svojih prvih deset godina. Ovakav jubilaran rođendan nećemo slaviti samo jedan dan, već cijele ove godine, a mnoga sjajna iznenađenja za vas već su u pripremi. Pridružite nam se u slavlju!

Portali Styria Digitala vladaju gemiusAudienceom

Portal 24sata.hr dio je Styria Digitala, najuspješnije digitalne grupacije u Hrvatskoj. Styria svojim web stranicama doseže do 72,4% korisnika interneta u Hrvatskoj, a portali 24sata.hr na prvom mjestu, njuskalo.hr na četvrtom,  vecernji.hr na petom i poslovni.hr na trinaestom mjestu u vrhu su čitanosti u Hrvatskoj. Ne stajemo na tome i ove godine usmjeravamo aktivnosti u dodatni rast te već sad ulažemo u razvoj funkcionalnosti te nove sadržaje.

Ponosni smo na uspjehe svih portala iz naše digitalne grupacije, no ovog mjeseca bismo posebno izdvojili dvije zvijezde među njima – Gastro.hr i Goal.hr koji su oba u prosincu rasli po 24% u odnosu na studeni. Novosti iz svijeta kulinarstva te najukusnije recepte je na Gastro.hr pronašlo čak 156.626 jedinstvenih korisnika, a Goal.hr je posjetilo čak 96.258 pravih ljubitelja nogometa.

Posjećenost svih portala potražite u javno dostupnom gemiusAudience istraživanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta