To je to što me zanima!

Uživo iz Zagreba: Završnica Esports prvenstva Hrvatske

Veliko finale Esports prvenstva Hrvatske upravo je počelu u centru Zagreba.
Vidi originalni članak

Nakon višemjesečnog natjecanja, prva sezona Esports prvenstva Hrvatske danas ulazi u svoju završnicu, i to velikim finalom u srcu Zagreba, odnosno prostorijama Stabla znanja by A1.

Upravo tamo saznat ćemo imena prvih pobjednika državnih turnira u Fortniteu, League of Legendsu i FIFA-i 20. Radi se o prvom gaming natjecanju u Hrvatskoj usredotočenom isključivo na škole i fakultete, i to zato što Esports prvenstvo Hrvatske za svoj glavni cilj promovira odgovoran pristup videoigrama, ideju gaminga kao sporta te ogroman potencijal koji ova industrija ima za ekonomiju u Lijepoj Našoj.

Prijenos uživo možete pratiti na Twitch i YouTube kanalima Lvl8.-a, medijskog sponzora natjecanja kojeg organizira UVI Play. Uz nagradni fond od 30.000 kuna, tu su i bogate nagrade za publiku - uključujući čak dvije PlayStation 4 konzole čiji će dobitnici biti proglašeni na kraju finala.
 

Sve ovo ostvareno je bez kotizacija, odnosno svi sudionici Esports prvenstva Hrvatske igraju na njemu potpuno besplatno. To su omogućili sponzori natjecanja - Coca-Cola, Trikoder, Kraš, Makro Mikro i Pizz'up. I dok je novčani dio nagrada za igrače osiguran za pobjednike tri turnira koji će se okončati u subotu, nitko tko se plasirao u finale Esports prvenstva Hrvatske neće otići kući praznih ruku, obećali su iz organizacije.

Stream uživo i kasnije snimke možete pratiti na YouTube i Twitch kanalima Lvl8.-a.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 12.10.2019.

    A u Splitu?

  • 12.10.2019.

    Ma ništa bez planetarno popularnog hrvatskog jahtaškog sporta zvanog Yachting Eskorts Competitition!

  • Pričam4jezika 12.10.2019.

    PES2020 je bolji. A gdje su ostale popularne discipline poput: DIRT RALLY 2.0, Minecrafta, UFC Sports 3, Forza Horizon 4, e-šah i SimCity ili City Skylines? Ne voli svatko pucati ili igrati nogomet osim MarkoKofsa, Malajskog tapira i Igora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare