Tech

Komentari 28

Esports prvenstvo Hrvatske i FIFA 20 stižu u Zagreb, Split...

Esports prvenstvo Hrvatske i FIFA 20 stižu u Zagreb, Split...

Završnica prvog državnog prvenstva u videoigrama bliži se kraju, a sljedeća postaja je u Dalmaciji.

Dodatak, 4. listopada: Zbog velikog interesa i zahtjeva igrača, splitske kvalifikacije pomaknute su na sljedeći tjedan kako bi rok prijava bio produžen, a prvi sljedeći offline turnir biti će održan u Zagrebu ove nedjelje. Svi natjecatelji više informacija dobit će na email adrese koje su dali u sklopu prijava.

Kako se Esports prvenstvo Hrvatske bliži svojem finalu, a FIFA 20 je napokon izašla, prvo državno natjecanje u videoigrama sada prolazi i kroz svoju posljednju kvalifikacijsku fazu.

Sljedeća postaja je Split koji će ovaj petak ugostiti kvalifikacijski turnir u FIFA-i 20, a zainteresirani se još uvijek stignu prijaviti potpuno besplatno. Kao i do sada, natjecatelji su oslobođeni plaćanja kotizacija zahvaljujući podršci glavnih sponzora natjecanja - Shake&Takea, Dorine i Trikodera.

Dvoje najboljih igrač(ic)a iz Splita zaslužit će priliku sudjelovati na finalu Esports prvenstva Hrvatske koje se održava 12.10. u prostorijama Stabla znanja u zagrebačkom Studentskom centru, Savska 25.

Nagradni fond natjecanja prošli je tjedan udvostručen na 30.000 kuna, a uz brojna iznenađenja, publika koja dođe pratiti završnicu natjecanja uživo imat će i priliku osvojiti još jednu PlayStation 4 konzolu.

Uz FIFA-u 20, ovo će događanje polučiti i prve državne prvake u Fortniteu i League of Legendsu, a u sklopu programa planirano je i cosplay natjecanje. Nagrade su osigurane za sve igrače koji se uspiju plasirati u završnicu Esports prvenstva Hrvatske, kao i brojne članove publike. Ulaz je besplatan, a više informacija o splitskim kvalifikacijama i samom finalu u Zagrebu slijedi uskoro.