Obavijesti

News

Komentari 483

Sva ključna pitanja o aferi Mihalić na koja čekamo odgovor

Sva ključna pitanja o aferi Mihalić na koja čekamo odgovor

Filip Mihalić (24), sin bivšeg zastupnika HDZ-a, bio je osuđen zbog krivotvorenja novca. U pandemiji dobiva unosan posao s državom. Nedavno je prijavljen za prijetnje, silovanje i krivotvorenje covid testova

Pokretanje videa...

Lamborghini Huracan Filipa Mihalića 00:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
KORONA KID UNIŠTAVA DOKAZE

Tko štiti Mihalića? Taj kriminal ipak ima stranačku iskaznicu!

Proći će i tjedan dana otkad su novinari 24sata raskrinkali prljave poslove mladog HDZ-ovca iz Varaždina, muljaže s dilanjem i krivotvorenjem antigenskih testova za koronu, a policija i DORH do dana današnjeg nisu ga pozvali niti ispitali o navodima za koje posjedujemo i materijalne dokaze!

Da stvar bude odvratnija, čini se da netko nije odradio sve kako treba ni u prijavi za silovanje, koja je protiv Filipa Mihalića podnesena još u veljači!

Kako je to moguće?

Odgovore potražite OVDJE.

POTVRĐENO ZA 24SATA

Zabranili mu uvoz testova jer nije imao papire. A otvoreni testovi ne smiju ići u promet

Službeno nam je potvrđeno da je Filipu Mihaliću zabranjen uvoz jedne pošiljke jer nije imao odgovarajuće dokumente. Također, doznajemo da ni jedan jedini COVID test koji je bio otvaran ili kojemu se slučajno mijenjao ijedan i najmanji detalj nije smio biti pušten u promet. Podsjetimo, 24sata su nakon višemjesečne istrage goleme afere o poslovanju mladog HDZ-ovca Filipa Mihalića u seriji tekstova objavili svjedočanstva studenata koji su radili na prepakiravanju testova u varaždinskom skladištu.

CIJELI TEKST PROČITAJTE OVDJE

KORONA KID IZNAD ZAKONA

Ovo su tri nove prijave protiv Filipa Mihalića: Tragovi polako nestaju, on je i dalje na slobodi

Gotovo 75 dana zagrebačka policija raspolaže informacijom da je Filip Mihalić sa svojom tvrtkom Buryen i onom internetskom koja nije registrirana pod nazivom BMedical član jedne kriminalne organizacije koja u Istanbulu u Turskoj uz lažnu dokumentaciju krivotvori brze antigenske testove na koronu pod nazivom Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card kineske tvrtke Xiamen Boson Biotech Co, Ltd, koji su preplavili tržište Hrvatske i šire. Jednako dugo raspolažu i prijavom istog tog Filipa Mihalića za prijetnje i silovanje. Međutim, rezultata do danas nema.

CIJELI TEKST PROČITAJTE OVDJE

KAZNENA DJELA KORONA KIDA

Ekskluzivno donosimo listu kaznenih djela i prekršaja Filipa Mihalića, kojeg istražuju zbog sumnje na krivotvorenje Covid testova. Već otprije je u bazi Interpola. Više o tome OVDJE

21.10

Vještačenje testova, inspekcija, prijave: Ključna pitanja o aferi Mihalić na koja čekamo odgovor

24sata su višemjesečnim radom razotkrila ogromnu aferu. Sad je red na institucijama da razjasne sumnje, ali ostaju otvorena brojna pitanja na koja tražimo odgovore. 

Važno je istaknuti nekoliko činjenica. Ministarstvo zdravstva i Vili Beroš uporno tvrde da nemaju ništa s nabavom testova iako je iz javno dostupnih podataka jasno da su isplate iz državnog proračuna išle preko Ministarstva zdravstva, odnosno preko bolnica, zavoda i domova zdravlja. Lopticu prebacuju na Ravnateljstvo robnih zaliha i same ravnatelje bolnica koji su, kažu, sami odgovorni za nabavke testova.

Više pročitajte ovdje 

Komentari 483