To je to što me zanima!

Najbolje vježbe s kojima ćete se brzo riješiti ružnog podbratka

Ove četiri vježbe je potrebno ponavljati svaki dan od 5 do 10 puta kako bi se ubrzo vidjeli rezultati. Podbradak je rezultat masnoća i rastezanja kože, stoga ćete ga pravilnim vježbama moći bar smanjiti
Vidi originalni članak

Podbradak je samo jedan u nizu problema koji češće muči žene nego muškarce. Razlog za to krije se u raspodjeli masti. Žene u prosjeku imaju od 6 do 11 posto više pohranjene tjelesne masti nego muškarci.

POGLEDAJTE VIDEO: Korekcije na vratu u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pojavljuje se u različita doba, a ovisi i o genetikici, starenju i nekontroliranom debljanju i mršavljenju. Da bi neugodna dupla brada nestala važno je kombinirati zdravu prehranu, vježbati i smanjiti masti u tijelu.

Vježbama protiv podbratka

Zijevanje briše duplu bradu

Otvorite usta najviše što možete, zadržite nekoliko sekundi pa potom zatvorite usta. Pritom pokušajte donjim usnama prekriti gornje zube. To će zategnuti kožu i ojačati mišiće vrata. Vježbu nalik na zijevanje treba ponoviti pet do 10 puta svaki dan. 

Poljupcima protiv podbratka

Sjednite uspravno, nagnite glavu prema iza i gledajte prema stropu. Usne napučite kao da želite poljubite strop. Držite usne u tom položaju oko pet sekundi. Vježbu se preporučuje ponoviti pet do 10 puta svaki dan. 

PREPORUKE OSOBNOG TRENERA Šest vježbi za top formu do ljeta

Obrišite podbradak rukom

Gornjom stranom dlana lagano udarajte po podbratku pa postupno ubrzavajte jačinu udaraca. Postupak radite nekoliko minuta i dva do tri puta na dan. 

Nasloni se na rame...

Udahnite duboko i nagnite glavu na stranu tako da brada dodiruje ramena. Izdahnite i potom spustite glavu neka počiva na prsima. Ponovite postupak od pet do 10 puta svaki dan. 

ZA SEKSI RUKE Vježbe za ruke: Umjesto bučica koristite bočice vode s pijeskom

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare