To je to što me zanima!

Udala se za bivšeg muža 16 godina nakon razvoda: 'Obitelj je sada ponovno na okupu'

Nekoliko mjeseci nakon razlaza sa suprugom, Britanka Cara je znala da je napravila veliku pogrešku, a sada je par to konačno ispravio. U međuvremenu su imali nove partnere
Vidi originalni članak

Britanka Cara Metz (49) živi u Surreyu sa svojim suprugom Larryjem (60). Za oboje je ovo drugi brak - prvo su se vjenčali 1998., pa su se rastali, pa su se opet zaljubili 2018. i ponovno vjenčali 2021. Naime, shvatili su da se vole te da su pogriješili kad su se rastali.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sjedeći za stolom u restoranu, shvatila sam da sam ludo zaljubljena u muškarca s kojim sam bila na prvom spoju, a po načinu na koji me gledao bilo je jasno da osjeća isto. Ali nitko drugi nije znao da je taj zgodni muškarac zapravo moj bivši muž. Bio je travanj 2018., a Larry i ja smo se razveli 16 godina prije - prisjetila se situacije Cara.

Naime, shvatili su da se još uvijek vole te da žele biti skupa.

- Larry i ja prvi put smo se sreli u teretani u veljači 1996., kad sam imala 20 godina, i bila sam uvjerena da je on onaj pravi - ispričala je.

- Bio je 11 godina stariji od mene i imao je dva sina od šest i 10 godina iz prethodnog braka, i iako sam znala da sam mlada da postanem maćeha, bila sam sigurna da ću voljeti njegove dječake koliko i on - naglasila je.

Prije toga, bila je na turneji po svijetu kao profesionalna latinoamerička plesačica, no taman je zaključila da se time više ne želi baviti.

- Kad sam upoznala Larryja, bio sam u lošem raspoloženju, no on je učinio sve da se osjećam posebno. Uskoro smo postali nerazdvojni. Slagala sam se s njegovom djecom, a budući da su se Larry i njegova bivša sporazumno razišli, postali smo proširena obitelj - ispričala je za The Sun.

OBRATITE PAŽNJU Znanost potvrdila: Ovi znakovi pokazuju da veza neće uspjeti

Cara je zatrudnjela s Larryjem u samo par mjeseci veze te rodila kćer u prosincu 1997.

- U kolovozu sljedeće godine vjenčali smo se pred 100 naših prijatelja i obitelji. U listopadu 1999. rodila sam našu drugu kćer i bilo mi je teško biti mama i maćeha. Larry je često bio odsutan zbog svog posla, a cure nisu dobro spavale - prisjetila se.

Osim toga, preuzela je niz odgovornosti i za njegove sinove, koje je ujedno vodila vikendima na nogomet i kriket.

- Odlučna da imam vlastiti prihod, počela sam noću izrađivati ​​haljine za plesna natjecanja, ali to me iscrpilo. Polako smo se Larry i ja udaljili te je u našem odnosu došlo do napetosti - ispričala je.

Konačno, u kolovozu 2001. zatražila je rastavu.

- Larry je htio savjetovanje, ali ja nisam bila zainteresirana. Iselila sam se s djevojčicama i dogovorili smo se da budem suroditelj. Međutim, u roku od nekoliko mjeseci potajno sam počela žaliti zbog svoje odluke - izjavila je.

Razmislila sam jesam li dobro postupila, no nisam rekla Larryju da me to muči. Ostala sam prijateljica s njegovom bivšom suprugom te smo zajedno slavili Božiće i rođendane. Uskoro su oboje našli nove partnere.

 

- Larry i ja smo oboje bili u vezi i ujedno prijateljski raspoloženi prema partnerima. No, zapravo sam bila ljubomorna na njegovu djevojku - priznala je.

TKO BI REKAO... Žene otkrile što im je neodoljivo kod muškaraca, a da nije izgled

Godine 2017. Larry i Cara opet su bili bez partnera, slobodni za nove veze. No, često su se čuli, a razgovor je bio tako prirodan.

- Početkom 2018., bila sam na događanju u njegovoj blizini te ga pitala mogu li prespavati kod njega jer je vožnja bila duga. Bilo je očito da još uvijek imamo kemiju i te noći smo se poljubili. Kao da se 16 godina razlike nije ni dogodilo. Shvatili smo da smo još uvijek zaljubljeni i Larry je rekao da zapravo nikad nije prestao ni misliti na mene - ispričala je Cara.

U novoj vezi neobično je njihovim kćerima - ne sjećaju se mame i tate kao para u braku, stoga je to i za njih nova situacija. Obitelj je sada ponovno na okupu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • fabercastell 14.11.2023.

    I meni kuma daje vec 16 godina pa si mislim sta dalje hohoho

  • mars7 13.11.2023.

    a valjda ce imati srece ovaj put ali opet se udati za bivseg  bit ce joj isto  

  • Štomikron 13.11.2023.

    S 49 je shvatila da više ne može birati. Larry, čudim ti se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare