Lifestyle

Komentari 33

'Bivši muž je napravio 9 djece meni iza leđa, sad se moram odseliti, živimo u malom gradu'

'Bivši muž je napravio 9 djece meni iza leđa, sad se moram odseliti, živimo u malom gradu'

Odselila je iz obiteljske kuće i grada u kojem su živjeli kako bi smanjila šansu da njezina djeca zbog neznanja jednog dana završe u vezi sa svojim polubratom ili polusestrom

Kad se udala za njega nije ni sanjala kako će joj brak završiti. Neimenovana majka četvero djece je na TikToku ispričala kako se morala zbog svega preseliti u drugi grad. Njezin sad bivši suprug drugim je ženama napravio devetoro djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odselila je iz obiteljske kuće i grada u kojem su živjeli kako bi smanjila šansu da njezina djeca zbog neznanja jednog dana završe u vezi sa svojim polubratom ili polusestrom.

- Bivši muž mi je potvrdio da ima još devetero djece. Morala sam otići ili bi moja djeca mogla jednom biti u vezi s vlastitom braćom i sestrama, jer živimo u malom gradu - rekla je i dodala kako je jednom prilikom vidjela na ulici dijete koje izgleda kao njezin bivši suprug.

U drugom postu je otkrila kako je bila uz svoju najbolju prijateljicu dok je ova rađala. Kasnije se šokirala otkrivši da je prijateljica rodila dijete njezinog bivšeg supruga.

- Spoznaja da je beba moje najbolje prijateljice koju sam gledala dok se porođaja zapravo kći mojeg muža me šokirala - ispričala je.

Ljudi koji su pogledali video su puni suosjećanja, ovo su neki od komentara:

Najčitaniji članci