Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Udala se za bivšeg muža 16 godina nakon razvoda: 'Obitelj je sada ponovno na okupu'

Udala se za bivšeg muža 16 godina nakon razvoda: 'Obitelj je sada ponovno na okupu'

Nekoliko mjeseci nakon razlaza sa suprugom, Britanka Cara je znala da je napravila veliku pogrešku, a sada je par to konačno ispravio. U međuvremenu su imali nove partnere

VIDEO

Britanka Cara Metz (49) živi u Surreyu sa svojim suprugom Larryjem (60). Za oboje je ovo drugi brak - prvo su se vjenčali 1998., pa su se rastali, pa su se opet zaljubili 2018. i ponovno vjenčali 2021. Naime, shvatili su da se vole te da su pogriješili kad su se rastali.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Sjedeći za stolom u restoranu, shvatila sam da sam ludo zaljubljena u muškarca s kojim sam bila na prvom spoju, a po načinu na koji me gledao bilo je jasno da osjeća isto. Ali nitko drugi nije znao da je taj zgodni muškarac zapravo moj bivši muž. Bio je travanj 2018., a Larry i ja smo se razveli 16 godina prije - prisjetila se situacije Cara.

Naime, shvatili su da se još uvijek vole te da žele biti skupa.

- Larry i ja prvi put smo se sreli u teretani u veljači 1996., kad sam imala 20 godina, i bila sam uvjerena da je on onaj pravi - ispričala je.

- Bio je 11 godina stariji od mene i imao je dva sina od šest i 10 godina iz prethodnog braka, i iako sam znala da sam mlada da postanem maćeha, bila sam sigurna da ću voljeti njegove dječake koliko i on - naglasila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cara Metz (@carametz_)

 

Prije toga, bila je na turneji po svijetu kao profesionalna latinoamerička plesačica, no taman je zaključila da se time više ne želi baviti.

- Kad sam upoznala Larryja, bio sam u lošem raspoloženju, no on je učinio sve da se osjećam posebno. Uskoro smo postali nerazdvojni. Slagala sam se s njegovom djecom, a budući da su se Larry i njegova bivša sporazumno razišli, postali smo proširena obitelj - ispričala je za The Sun.

Znanost potvrdila: Ovi znakovi pokazuju da veza neće uspjeti
Znanost potvrdila: Ovi znakovi pokazuju da veza neće uspjeti

Cara je zatrudnjela s Larryjem u samo par mjeseci veze te rodila kćer u prosincu 1997.

- U kolovozu sljedeće godine vjenčali smo se pred 100 naših prijatelja i obitelji. U listopadu 1999. rodila sam našu drugu kćer i bilo mi je teško biti mama i maćeha. Larry je često bio odsutan zbog svog posla, a cure nisu dobro spavale - prisjetila se.

Osim toga, preuzela je niz odgovornosti i za njegove sinove, koje je ujedno vodila vikendima na nogomet i kriket.

- Odlučna da imam vlastiti prihod, počela sam noću izrađivati ​​haljine za plesna natjecanja, ali to me iscrpilo. Polako smo se Larry i ja udaljili te je u našem odnosu došlo do napetosti - ispričala je.

Thank you to everyone that wished me a happy birthday. I had a lovely day thank you. Just back from our holiday in Mexico so was great to be home and have dinner with the kids 🥰

Objavljuje Cara MetzUtorak, 24. svibnja 2022.

Konačno, u kolovozu 2001. zatražila je rastavu.

- Larry je htio savjetovanje, ali ja nisam bila zainteresirana. Iselila sam se s djevojčicama i dogovorili smo se da budem suroditelj. Međutim, u roku od nekoliko mjeseci potajno sam počela žaliti zbog svoje odluke - izjavila je.

Razmislila sam jesam li dobro postupila, no nisam rekla Larryju da me to muči. Ostala sam prijateljica s njegovom bivšom suprugom te smo zajedno slavili Božiće i rođendane. Uskoro su oboje našli nove partnere.

 

- Larry i ja smo oboje bili u vezi i ujedno prijateljski raspoloženi prema partnerima. No, zapravo sam bila ljubomorna na njegovu djevojku - priznala je.

Žene otkrile što im je neodoljivo kod muškaraca, a da nije izgled
Žene otkrile što im je neodoljivo kod muškaraca, a da nije izgled

Godine 2017. Larry i Cara opet su bili bez partnera, slobodni za nove veze. No, često su se čuli, a razgovor je bio tako prirodan.

- Početkom 2018., bila sam na događanju u njegovoj blizini te ga pitala mogu li prespavati kod njega jer je vožnja bila duga. Bilo je očito da još uvijek imamo kemiju i te noći smo se poljubili. Kao da se 16 godina razlike nije ni dogodilo. Shvatili smo da smo još uvijek zaljubljeni i Larry je rekao da zapravo nikad nije prestao ni misliti na mene - ispričala je Cara.

U novoj vezi neobično je njihovim kćerima - ne sjećaju se mame i tate kao para u braku, stoga je to i za njih nova situacija. Obitelj je sada ponovno na okupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje