To je to što me zanima!

Afera 'Krim-tim': Leon i ranije napao sjekirom, pao treći akter

U Dugoj je Uvali sredinom 2016. godine sjekirom napao odvjetnike Marina Fola, Mirelu Paulu Frlan i Igora Stepančića iz Industrogradnje, a zbog toga je nepravomoćno osuđen
Vidi originalni članak

Leon Lučić, zvijezda serijala "Krim Tim 2", koji je trenutno u bolnici zbog teških ozljeda koje je dobio u tučnjavi nakon što je pokušao iznuditi 100 tisuća eura od jednog poduzetnika, je prije tri mjeseca nepravomoćno osuđen na Općinskom sudu u Pazinu zbog ozbiljnih prijetnji smrću, javlja Glas Istre. 

U Dugoj je Uvali sredinom 2016. godine sjekirom napao odvjetnike Marina Fola, Mirelu Paulu Frlan i Igora Stepančića iz Industrogradnje. 

UCJENA PODUZETNIKA Specijalac zbog iznude ide u pritvor, Lučić je i dalje u bolnici

- Želim sve to zaboraviti i tada sam izjavio da ga ne želim više nikad vidjeti. Samo to. Bilo je to poodavno i sve stoji u zapisniku na sudu. Napao me sjekirom, a na sudu sam bio pozvan kao svjedok - kratko je komentirao pulski odvjetnik Marino Folo moleći za razumijevanje jer sve želi ostaviti iza sebe. Lučić je za to osuđen na devet mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine.

POMAGAO LUČIĆU? Uhitili specijalca zbog iznude: 'Spreman sam ići na poligraf'

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, policija je u utorak uhitila i trećeg čovjeka koji se dovodi u vezu s pokušajem iznude od zaprešićkog poduzetnika. U utorak navečer je policija pretražila stan trećeg aktera, a u srijedu bi trebali nastaviti istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Hiroo_Onoda 25.01.2020.

    Taj ne bude umro u krevetu nego u cipelama.

  • fenix1972 22.01.2020.

    Uživi se čova u ulogu

  • 22.01.2020.

    sad bi si trebal neka Krim Tim 2 invalidska kolica nabavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare