To je to što me zanima!

'Aludirao je da sam ovisnik? Pa ja nemam ni novca za kokain'

'Piroman, vatrogasac, šmrkavac, na što ga još podsjećam? Premijer je aludirao da sam ovisnik o kokainu, a ja imam alergiju i zato često šmrcam. To može povezati samo low life', poručio je Milanović
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je danas na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Iloka u prigodi obilježavanja Dana Iloka.

- Volim koristiti maske bez natpisa, jer to znači da će maske biti samo privremene, a ne kao jedan dužnosnik koji je imao masku s natpisom Republika Srpska i Srbija. Kad vidim maske s natpisima, tjeraju mi strah u kosti da je to trajno stanje i novi odjevni predmet - rekao je predsjednik.

NASTAVLJA SE VERBALNI RAT 'Milanović je kao piroman koji se prerušio u vatrogasca'

Govorio je o 30 milijardi eura koje možemo, kako je rekao, uzeti i potrošiti. 'To je velika prilika', kazao je Milanović i dodao da je i to Iloku također potrebno. Osvrnuo se, naravno, i na premijera Andreja Plenkovića.

Pozvao ga je da kaže kako je on to 2016. godine sijao mržnju i agresiju, te komentirao izjavu premijera koji je rekao da se MIlanović ponaša kao piroman prerušen u vatrogasca. 

- On je puno vremena proveo na kroasanima u Parizu i Bruxellesu, to je taj doseg smišljanja. Rekao je da sam piroman, što to znači, da sam ja nahuškao napadača? To su užasno teške optužbe. Priča o prepucavanju... ne mi se ne prepucavamo. Ja nudim rješenja, a on se ponaša kao herojski zec. Mogao bi ja početi sazivati sjednice, umjesto da se nađemo kao odgovorni ljudi - dodaje.

- Kad se hoću nekome narugati, kažem da je plameni jazavac. Predsjednik vlade, 56-godišnji muškarac je aludirao da sam ovisnik o kokainu. Nazvavši me šmrkavcem. Imam problema s alergijom i zato često šmrcam. To dovesti u vezu, to zaista može low life - poručio je.

- To je inspiracija iz kloake interneta, iz septičke jame interneta. Ja za kokain nemam ni novca - kaže predsjednik.

Milanović: Plenković je odbijanjem sjednice isplazio jezik Hrvatskoj

Premijer je rekao, podsjeća predsjednik, da se zemlja radikalizira i poručuje kako je upravo zato predložio sjednicu VSN.

- Ok, on to ne želi, on je odbio Hrvatsku, ne mene. Prvo je rekao da ne treba sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost, a drugi dan je rekao da nas napadaju jednorozi i gušteri - rekao je Milanović.

JEDAN LIJEVO, DRUGI DESNO Šmrkavac protiv plamenog jazavca: Što stoji iza najnovije svađe Milanovića i Plenkovića?

- On je isplazio jezik Hrvatskoj, to je bilo beljenje. On je rekao da će sazvati svašta nešto, da će se boriti protiv radikalizacije, valjda dimnim signalima i metlama i da će napraviti sanitarni kordon. Pazite, sanitarni kordon - dodao je.

'Poruka Plenkoviću - ako možeš, leti'

Milanović je komentirao posjet Mljetu. Naime, predsjednik je tamo bio ovog ljeta, sletio je vojnim helikopterom te se ukrcao na jahtu.

- Premijer je letio samo 4 puta, kako kaže. Tko mu brani da se vozi helikopterom, već se vozika automobilom. I koji puta me to pitate za miloga Boga. Taj helikopter je u nekom programu. Mene voze. Ja ne mogu biti u sukobu interesa. Nije ni Plenković bio u sukobu interesa kad je išao u Helsinki - komentirao je predsjednik svoj put na Mljet.

- Bila je dilema jutros doći helikopterom ili ne, mada autom troši 30 litara, to je ova blinda. To ona fora da je furao ljude, HDZ-ovce, na maturalac challengerom u Finsku. Tko mu brani da se vozi helikopterom kad je premijer? To je isto jedna fintica. Poruka Plenkoviću, ako možeš - leti, to je dobro i za strah i za živce - rekao je Milanović.

Ministra Tomislava Ćorića nazvao je mađarskim potrčkom. Izjavio je da mu je Ćorić preko Davora Bernardića poslao svoj životopis.

- Ćorić je 2012. bio docent na Ekonomskom fakultetu i njegov CV se tada preko Davora Bernardića našao na mojem stolu. Htio je promociju, ali ja takve dotepence nisam primao. Pa se onda uvalio u HDZ. Zato sam ja za Plenkovića Milanović, a za Ćorića gospodin predsjednik hrvatske Republike  - rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 205

  • 26.10.2020.

    Ejjj zokii kad ćeš platit čevape ????

  • Fahri Musliu Junior 23.10.2020.

    Čim to kažeš znači imaš Koliko si zaradio u Albaniji kod Edi Rame za usluge consultinga? Milione. Garant.

  • Koronas2 23.10.2020.

    pokrali milijarde kuna i onda kazu ja nemam novaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare