To je to što me zanima!

Dekan PMF-a: Student je kupio piće na automatu na fakultetu. Sve smo ih stavili van funkcije!

Potreseni smo situacijom koja je danas postala aktualna u javnom prostoru, ne sluteći da će jedan od aktera nažalost biti i naš student kojem želimo brz i potpun oporavak, kazao nam je dekan...
Vidi originalni članak

Prema našim saznanjima, ozlijeđeni student je konzumirao gazirano piće iz jednog od automata postavljenih u zgradi Fakulteta. Trenutno su u tijeku istražne radnje kako bi se ustanovili svi detalji slučaja te nismo u mogućnosti dati detaljnije informacije, odgovorio je za 24sata dekan PMF-a, Mirko Planinić.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija na PMF-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjećamo, nakon slučaja iz Rijeke, gdje se mlađa osoba otrovala nakon konzumacije gaziranog pića, stigle su informacije i o dva trovanja u Zagrebu

FOTO: OČEVID U KAFIĆU EKSKLUZIVNO Detalji užasa u Rijeci: 'Popio je gutljaj i počeo rigati krv! Nije mogao disati'

- Po saznanju o istom, sve smo takve automate stavili van funkcije. Sigurnost naših studenata, djelatnika i posjetitelja nam je bila i ostala na prvom mjestu, zbog čega će automati biti van funkcije dok god se temeljito ne provjeri kvaliteta sadržaja svih proizvoda iz ponude istih te se prilagodi njihova ponuda. U kontaktu smo s policijom i tvrtkom koja je vlasnik automata, a do sada nismo imali sličnih incidenata - kazao je u odgovoru za 24sata Planinić. 

NAKON RIJEKE, SLUČAJEVI I U ZAGREBU Stručnjak o trovanjima pićem: 'Nenamjerno do kontaminacije proizvoda ne može doći...'

PMF su u večernjim satima utorka posjetili i pripadnici policije kako bi proveli izvide...

UZIMAJU UZORKE PIĆA VIDEO Policija provodi izvide na Prirodoslovnom fakultetu: Cola iz automata otrovala mladića

 - Potreseni smo situacijom koja je danas postala aktualna u javnom prostoru, ne sluteći da će jedan od aktera nažalost biti i naš student kojem želimo brz i potpun oporavak - kaže nam za kraj Planinić.

SITUACIJU S TROVANJEM GAZIRANIM PIĆIMA IZ MINUTE U MINUTU PRATITE OVDJE

TRI SLUČAJA TROVANJA Otkud dolazi piće Romerquelle? Austrijsku tvrtku mineralne vode 2003. kupila je Coca-Cola

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kokodašica 08.11.2023.

    E pučanstvo moje, tako bi i firma coca-cola i ostale grane suspendirala pića s police ali njih boli đon sa Vas/nas tako da bi lijepo trebao bojkot započet! Ako može PMF maknut cuge/aparate iz posluge može i coca-cola ;)

  • EmilCandor 08.11.2023.

    Zašto se ne navodi naziv proizvoda? Zašto je to tajna? 

  • Barba 9 08.11.2023.

    Ta pića, svi umjetni sokovi su ionako otrov za organizam samo sporo truju, pogledajte samo sastav sa etikete svih tih pića i onda progooglajte djelovanje na organizam tih sastava-kemije pa će vam biti jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare