To je to što me zanima!

Elon Musk: Tesla će proizvoditi respiratore ako ih bude falilo...

Radit ćemo respiratore ako bude nestašica istih. Nije ih problem napraviti, samo treba vremena, rekao je Elon Musk nakon brojnih kritika zbog rada njegove tvornice u Fremontu
Vidi originalni članak

Elon Musk odlučio se baciti u proizvodnju respiratora koji pomažu u disanju! Iako se proteklih dana našao pod udarom snažnih kritika zbog odluke da njegova Tesla tvornica nastavit s radom usprkos tomu što su u Fremontu odlučili zatvoriti više-manje sve, Elon Musk i od toga je napravio pozitivnu stvar. Upitan je bi li tu tvornicu koristio za izradu respiratora koji su brojnim pacijentima zaraženima korona virusom potrebni za disanje, a Musk je odgovorio:

POMOĆI ĆE 8 savjeta kako se koncentrirati na rad od kuće i biti učinkovit

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radit ćemo ih ako bude nestašica.

Urednik američkog FiveThirtyEighta Nate Silver odgovorio mu je kako je nestašica već stigla, a Musk mu je brzo odgovorio:

- Nije problem napraviti respiratore, samo treba vremena. Kojim bolnicama fale?

UNIŠTAVA NAS KORONA Ide val otkaza: Crne procjene kažu da će ih biti i do 100.000!

Dobio je odgovor i na to pitanje, a sada je samo pitanje kad će proizvodnja krenuti. Iako je Musk rekao kako neke njegove tweetove ne treba shvaćati ozbiljno, prošle godine pomogao je u brojnim situacijama. Donirao je sustave za filtraciju vode, donirao je novac za kupnju laptopa za škole u Flintu prošle godine...

Naposljetku, Musk je i bar djelomično poklekao pod pritiskom zbog rada svoje tvornice u Fremontu. Smanjit će broj radnika na oko 2500 kako bi radnici bili udaljeniji i kako bi se spriječilo širenje korona virusa. Ipak, rad njegove tvornice ne čudi s obzirom na to da je nedavno rekao kako bi panika mogla napraviti veću štetu od samog virusa.

OGLASIO SE STOŽER: 'Mjere su polučile rezultate': U Hrvatskoj je sad 105 zaraženih

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 357 20.03.2020.

    U svemu vidi zaradu

  • Drug Član 20.03.2020.

    "Ako bude nedostajalo", pa već ih nedostaje. Ali svaka isprika je dobra, jel tako Musk?

  • napušteni 20.03.2020.

    AK 47 , sve drugo su laži !

Komentiraj...
Vidi sve komentare