To je to što me zanima!

Horvatinčić tražio novu odgodu zatvora: Odvjetnik tvrdi da mu se pogoršalo zdravlje

Još u prosincu lani Tomislav Horvatinčić pravomoćno je osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora jer je 2011. skrivio nesreću u kojoj je poginuo bračni par Salpietro. Sad traži novu odgodu
Vidi originalni članak

Tomislav Horvatinčić trebao se u četvrtak javiti u zatvor na odsluženje zatvorske kazne zbog smrti talijanskog bračnog para Salpietro, ali njegov odvjetnik zatražio je odgodu odsluženja kazne.

NE IDE IZA REŠETAKA Horvatinčiću zbog teške bolesti zatvor odgođen do 1. listopada

- Danas sam predao molbu, tražili smo odgodu zbog njegovog zdravstvenog stanja. U proteklih šest mjeseci stanje mu se samo pogoršalo, tako da nije u stanju ići na izdržavanje kazne. Naime, Tomislav Horvatinčić ima dva karcinoma, a zbog jednog od njih mora na operaciju u studenom i to operaciju koja je opasna po život. Ukoliko mu se stanje tom operacijom poboljša, odnosno sanira, moći će na izdržavanje kazne, do tada, neće moći - rekao nam je odvjetnik Velimir Došen.

JOŠ JE NA SLOBODI Horvatinčić nije u zatvoru nego na jutarnjoj kavici. Pitali smo ga kad će otići iza rešetaka

Došen vjeruje kako Horvatinčić još neće u zatvor jer je situacija jako specifična. Poduzetnik ima rak kostiju te ima dvije operacije u narednih par mjeseci, obje van Hrvatske. Jednu sredinom listopada u Njemačkoj, a drugu krajem studenog u Beču.

- To mu je operacija od životnog značaja, kada ne bi išao na operaciju, rak se, ne daj bože, može recidivirati. Sve sam to opisao i dokumentirao - rekao je Došen.

UMJESTO ZATVORA Horvatinčić se šeće luksuznom šoping ulicom u Frankfurtu: 'Pa najbolje da me čipirate i pratite'

Horvatinčić se u četvrtak ne mora javljati zatvoru te je na čekanju dok se ne riješi zahtjev. Osudili su ga prošle godine u prosincu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Lile Mlađi 28.09.2020.

    Ružno,tužno,jadno,žalosno,za nevirovati sprdnja od suda i opet će nagrabusiti baba iz Dugopolja što prodaje kiseli kupus

  • 28.09.2020.

    Uhljebi iz raznih institucija i ustanova se sprdaju sa zakonima , državom , kao i sa zdravim razumom. Na žalost , oni savjesni državni službenici i dužnosnici su u manjini , pa moraju ko i svi mi to promatrati sa strane i zgražati se. Lako nama za TH, ali još veća lakrdija sustava je drug Mile, na slobodi i na dužnosti , zajedno sa visokim pokroviteljima koji mu štite lik i djelo..

  • utiha 28.09.2020.

    Horvatinčič ima uzora za inspiraciju, Ivu Sanadera. Njih obojica ševe naše pravosuđe svojim dijagnozama več godinama ( zabovih i Bandiča) i nikome ništa. Naravno da to mogu, jer im se to dozvoljava. Prije svakog ročišta ili odlaska na odsluženje robije značajno im se pogorša stanje, pa bolnica, pa rehabilitacija i td.

Komentiraj...
Vidi sve komentare