To je to što me zanima!

U zatvor na četiri i pol godine: Osudili izbačenog BB stanara

Aleksandra Neradina (32) je Županijski sud u Rijeci nepravomoćno proglasio krivim za tri kaznena djela iz glave Kaznenog zakona koja tretira kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta
Vidi originalni članak

Na četiri i pol godine zatvora osuđen je u četvrtak 32-godišnji Aleksandar Neradin iz Makarske, bivši stanar Big Brother kuće, temeljem optužnice koja ga je teretila za spolnu zlouporabu djeteta, piše Novi list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IZBAČENI BB STANAR 'Ne bih ništa govorio o slučaju bez konzultacija s odvjetnikom'

Vijeće riječkog Županijskog suda, kojem je predsjedao sudac Domagoj Vučkov, Neradina je oglasilo krivim za tri kaznena djela iz glave Kaznenog zakona koja tretira kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Zasad nepravomoćnom presudom određeno je i da je Neradin dužan snositi troškove kaznenog postupka u iznosu od ukupno 16 tisuća kuna, a k tome, odlukom suda oduzeto mu je računalo i mobitel, što se dovodi u vezu s kaznenim djelima, a u jednom uređaju je nađen i porno sadržaj.

OPTUŽNICA NA DORADI Postoji drugi slučaj: Izbačenog BB stanara istražuju i u Splitu

Žrtva kaznenih djela, a riječ je o jednoj maloljetnici, s imovinsko-pravnim zahtjevom, upućena je na parnicu.

Suđenje u riječkom Županijskom sudu bilo je zatvoreno za javnost, javna je bila samo jučerašnja objava izreke presude, ne i obrazloženje, tako da nisu poznati detalji sa suđenja i činjenice koje su utjecale na ovakvu osuđujuću presudu.

SKANDAL Izbačeni BB stanar može dobiti 15 godina zatvora: Nisam kriv!

Neslužbeno se saznaje da je Neradin na suđenju izjavljivao da se ne smatra krivim, što je bilo naglašeno i u njegovom obraćanju izvan sudnice, u izjavama za medije.

IZBACILI GA IZ BB KUĆE Aleksandar skrivao optužnicu: 'Proces protiv njega je tajan...'

– Ne bih zasad ništa govorio o slučaju bez konzultacije sa svojim odvjetnikom – izjavio je na sudskom hodniku Aleksandar Neradin za Novi list pred nastavak suđenja sredinom veljače.

 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • ljakse 31.03.2018.

    Sljedece sezone idu ubojice i narkomani

  • laly01 31.03.2018.

    U videozapisu predstavljanja sebe se lik hvali sexualnim aktivnostima..evo sad vidimo kojim!

  • Veseli odojak 30.03.2018.

    Sad ćeš dobit' svoje u zatvoru...hodat ćeš kao kauboj Jimy

Komentiraj...
Vidi sve komentare