To je to što me zanima!

Kiara šalje svima čestitku za Božić, krenula je s terapijama: 'Sve je dobro, nalazi su uredni'

Prije pet dana Goršići su se otisnuli u Ameriku kako bi Kiara započela s eksperimentalnim liječenjem. Koliko su zahvalni svima na pomoći pokazuju svaki dan javljajući kako ide terapija.. Svima žele sretan Božić
Vidi originalni članak

Vaša, naša Kiara je krenula s terapijom i za sada je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo ali u SF niti igla nije problem... - piše Valentino Goršić, tata malene Kiare (7) koja je u ponedjeljak odletjela u San Francisco na liječenje koje joj život znači.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna želja im je ispunjena, a to je prilika da Kiara nastavi djetinjstvo uz pomoć eksperimentalne terapije za koju je Hrvatska skupljala i skuplja milijune kuna. Na žalost za zloćudni tumor na mozgu, a kakvim se bori Kiara, cijene liječenje su astronomske. 

PUTUJE SLJEDEĆI TJEDAN Malena Kiara (7) je uspjela u prvom važnom koraku - primili su je na liječenje u Ameriku!
- Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja! - poručuju Goršići svima koji svoju Kiaru nazivaju i svojom i vašom jer time žele iskazati zahvalnost i poštovanje svima koji si pomogli i koji im pomaže u njihovoj velikoj borbi za zdravlje malene.

A Kiara kao i svako dijete njezine dobi, unatoč bolesti brinula je da ju Djed Božićnjak neće pronaći na drugom kraju svijeta. No ne brige, zvončići zvone i on i njoj stiže jer su mama i tata na vrijeme mu javili novu adresu.

SRETNO, MALENA! Kiara je stigla u Ameriku: 'Živi smo, a zdravi ćemo postati! Već je otišla u bolnicu na pregled'

Do proljeća otac i majka Matea kao svi mladi roditelji uživali su u svojoj malodobnoj djeci te vodili bitke i borbe s klasičnim životnim nedaćama. Tada malenoj Kiari počinju glavobolje, na koje se žalila svakih desetak dana.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nokia8 25.12.2021.

    Brz oporavak ti zelimo svi Srbi iz vukovara! Srecan Bozic svim Pravoslavcima koji slave danas, kao i svim Srbima katolicke veroispovesti i svim ostalim katolicima.

  • Palmita19 25.12.2021.

    leabuba@ evo ti ovdje lajk 👍 ispod kom. ne funkcionira🤔🤔

  • Palmita19 25.12.2021.

    Sretan i blagoslovljen Božić također i puno sreće Anđele ❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare