News

Komentari 49

Kiara šalje svima čestitku za Božić, krenula je s terapijama: 'Sve je dobro, nalazi su uredni'

Kiara šalje svima čestitku za Božić, krenula je s terapijama: 'Sve je dobro, nalazi su uredni'

Prije pet dana Goršići su se otisnuli u Ameriku kako bi Kiara započela s eksperimentalnim liječenjem. Koliko su zahvalni svima na pomoći pokazuju svaki dan javljajući kako ide terapija.. Svima žele sretan Božić

Vaša, naša Kiara je krenula s terapijom i za sada je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo ali u SF niti igla nije problem... - piše Valentino Goršić, tata malene Kiare (7) koja je u ponedjeljak odletjela u San Francisco na liječenje koje joj život znači.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI

Jedna želja im je ispunjena, a to je prilika da Kiara nastavi djetinjstvo uz pomoć eksperimentalne terapije za koju je Hrvatska skupljala i skuplja milijune kuna. Na žalost za zloćudni tumor na mozgu, a kakvim se bori Kiara, cijene liječenje su astronomske. 


- Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja! - poručuju Goršići svima koji svoju Kiaru nazivaju i svojom i vašom jer time žele iskazati zahvalnost i poštovanje svima koji si pomogli i koji im pomaže u njihovoj velikoj borbi za zdravlje malene.

A Kiara kao i svako dijete njezine dobi, unatoč bolesti brinula je da ju Djed Božićnjak neće pronaći na drugom kraju svijeta. No ne brige, zvončići zvone i on i njoj stiže jer su mama i tata na vrijeme mu javili novu adresu.

Do proljeća otac i majka Matea kao svi mladi roditelji uživali su u svojoj malodobnoj djeci te vodili bitke i borbe s klasičnim životnim nedaćama. Tada malenoj Kiari počinju glavobolje, na koje se žalila svakih desetak dana.

Najčitaniji članci