News

Komentari 23

Kiara je stigla u Ameriku: 'Živi smo, a zdravi ćemo postati! Već je otišla u bolnicu na pregled'

Kiara je stigla u Ameriku: 'Živi smo, a zdravi ćemo postati! Već je otišla u bolnicu na pregled'

Putovali smo 15 sati, nismo imali vremena ni za predah. Ona je odmah otišla na pregled u bolnicu, rekli su nam kratko Kiarini roditelji

Malena Kiara (7) je stigla u San Francisco.

- Putovali smo 15 sati, nismo imali vremena ni za predah. Ona je odmah otišla na pregled u bolnicu - rekli su nam kratko Kiarini roditelji.

Njezin otac Valentino Goršić objavio je prvu fotografiju iz Amerike.

- Kiara je oduševljena što je najbitnije! Igračke su već stigle!!! Živi smo, a zdravi ćemo postati! Volimo vas! - napisao je tata.

Podsjetimo, Kiara Goršić, sedmogodišnja djevojčica iz Šibenika zajedno sa svojom mamom, tatom i sestrom Vitom u nedjelju u 6.20 sati poletjela je za San Francisco. Malenu Kiaru tamo su primili na eksperimentalno liječenje koje bi joj trebalo pomoći da se izbori s agresivnim tumorom na mozgu.

- Svjesna je svega, zna gdje ide. Ponaša se kao da je putnik već godinama ništa joj nije neobično. Najveća briga joj je hoće li ju pronaći Djed Božićnjak - kazao nam je jučer Valentino.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kiara je postala prvi pacijent izvan SAD-a koji će primiti oralni eksperimentalni lijek ONC201, koji je pokazao da pacijentima s njenom dijagnozom može produljiti život. U velikoj humanitarnoj akciji koja je ujedinila Hrvatsku prikupljeno je čak 18 milijuna kuna.

- Koliko god da smo mi uporni, na kraju bez tog novca ne bismo mogli ništa. Zato, ljudi, veliko hvala svima - ispričala nam je majka.

Najčitaniji članci