To je to što me zanima!

Krim tim provokatori smetaju istrazi: 'Mogu li ići na toalet?'

Ne bi to bilo ništa neobično da na toalet nije tražio uslijed preslušavanja snimki iznude kad su žrtva i prijatelj baš trebali prepoznati glas koji je bio s druge strane mobitela
Vidi originalni članak

Moram na WC, u dva navrata je u policijskoj postaji tražio Darko Purgar (50), jedan od osumnjičenih za pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika M. D. dok su on i prijatelj Marko Šintić bili na prepoznavanju glasa, neslužbeno doznajemo iz upućenih izvora.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ne bi to bilo ništa neobično da na toalet nije tražio uslijed preslušavanja snimki iznude kad su žrtva i prijatelj baš trebali prepoznati glas koji je bio s druge strane mobitela. Morali su preslušati nekoliko poruka, među kojima je bio i Purgarov glas.

Kako doznajemo, odmah su pogodili koji pripada čovjeku koji je nazivao poduzetnika, na što se navodno bunio branitelj osumnjičenog i prozvao policajce da im je dokaz nevaljan jer su uživo čuli kako zvuči njegov klijent. Do tada se branio šutnjom. Purgaru to nije pomoglo te je kasnije, uz osumnjičene suradnike Leona Lučića (48) i Andriju Vrhovca (35), završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ometanja postupka utjecajem na svjedoke te da ne bi ponovili djelo.

KRIM TIM BANDA Tri lica Leona: Masnice ispod oba oka, divljao je i u bolnici

Kako je u svojem priopćenju napisalo Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, sva tri osumnjičenika za pokušaj iznude zvala su poduzetnika na dan primopredaje. Prijetili su mu da će, ako im ne isplati traženi novac, “upoznati njega i njegovu obitelj”. U strahu za svoj i njihove živote, nakon što je sve bilo prijavljeno policiji, s kolegom Šintićem se odlučio susresti s njima.

Kako doznajemo, prijatelj je trebao ostati skriven u automobilu tijekom susreta kraj nadvožnjaka Draganić na autocesti A1. No čim su prošli naplatne kućice na Lučkom, poduzetnika su nazvali i rekli mu da on i “prijatelj” izađu iz automobila. Prema tužiteljstvu, napali su ih pištoljima i iz zasad neutvrđenog oružja.

U ISTRAŽNOM SU ZATVORU Žrtva Krim tim bande i dalje je meta: Motaju mu se oko kuće

Iako je prvo izašla informacija da je Purgar, kao bivši vojnik, bio član 1. hrvatskog gardijskog zdruga, to se pokazalo netočnim. Na objavu je reagirala Udruga veterana 1. hrvatski gardijski zdrug, koja je rekla kako on nikad nije bio pripadnik te postrojbe.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ubi.se.od.posla 28.01.2020.

    Pa kad policija hvata kriminalce moraš znati da su najveći od njih upravo ONI! Ta ista policija koja bi trebala štititi i braniti ljude je najveći i najkorumpiraniji aparat u državi, Da ne govorim da nema kriminala u koji nisu grezli. Vrh vlasti je glavni kriminalac,reketar i lihvar ali pod zastavom i zaštitom države i naravno...domoljublja...Pa kad mi netko kaže da treba biti pošten...Divan primjer lopovske države. Pa pogledaj što sa smećem rade,Bandić i Pripuz (ekoflor) lopovi na kvadrat. Mafija u bijelim rukavicama a zakoni se mijenjaju kako se rukavice nebi...zaprljale...

  • 28.01.2020.

    Ljudi radimo od kriminalca i ucjenjivaca heroja,naime isti taj MMA borac je prije nekog vremena sam bio prijavljen za ucijenu dijevojke golisavim slikama,samo ukucajte u goggle Marko Sintic ucijenjivao djevojku pa ce vam biti jasno tko je zapravo Marko Sintic obican utjerivac dugova i ucijenitelj a mi ga velicamo kao narodnog heroja...Zivot je Bumerang...

  • x00x 25.01.2020.

    ako su znali da je ovaj skriven znaci da j jos neko upleten

Komentiraj...
Vidi sve komentare