To je to što me zanima!

Medicinski tehničar silovao je ženu u komi: Rodila mu dijete...

Nathan Sutherland (36), medicinski tehničar koji je radio u bolnici Hacienda Healthcare u kojoj žena leži već godinama u komi optužen je da ju je silovao, nakon čega je ona, prije mjesec dana, rodila dijete
Vidi originalni članak

Medicinski tehničar koji se trebao brinuti o ženi koja je više od deset godina u vegetativnom stanju i komi, a koja je prije mjesec dana rodila, uhićen je u srijedu u Phoenixu. 

Nathan Sutherland (36), medicinski tehničar koji je radio u bolnici Hacienda Healthcare u kojoj žena leži već godinama u komi optužen je da ju je silovao, nakon čega je ona, prije mjesec dana, rodila dijete. 

SAD: NETKO JU JE SILOVAO Panika nakon što je rodila žena u komi: Uzet će DNK bolničara

Ovaj slučaj šokirao je cijeli svijet. Žena se prije 14 godina skoro utopila, nakon čega je pala u komu. Djelatnici bolnice nisu ni znali da je trudna sve dok nije rodila. Roditelji žene su poručili da su "zgranuti zanemarivanjem njihove kćeri". Preko odvjetnika su poručili i da je dječak stigao u obitelj punu ljubavi te da će se o njemu dobro brinuti. 

HOROR U PHOENIXU Netko ju je silovao: Rodila je, a 10 godina leži u bolnici u komi

Medicinske sestre primijetile su da je počela "stenjati" u krevetu. Policija je odmah posumnjala na silovanje i pokrenula istragu, a svi muški djelatnici bolnice morali su dati svoj DNK. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • razrokost=ispitivanje strujom 27.01.2019.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 25.01.2019.

    Nije bila u komi, piše u prethodnom članku, nego mentalno zaostala, jadnica...

  • manga 1 24.01.2019.

    nešto nezamislivo. mislim da za ovog tipa treba izmislit neku novu kaznu jer doživotni zatvor ili liječenja je za njega preblago

Komentiraj...
Vidi sve komentare