Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
104 komentara

Medicinski tehničar silovao je ženu u komi: Rodila mu dijete...

Nathan Sutherland (36), medicinski tehničar koji je radio u bolnici Hacienda Healthcare u kojoj žena leži već godinama u komi optužen je da ju je silovao, nakon čega je ona, prije mjesec dana, rodila dijete

Foto: REUTERS
104 komentara

Medicinski tehničar koji se trebao brinuti o ženi koja je više od deset godina u vegetativnom stanju i komi, a koja je prije mjesec dana rodila, uhićen je u srijedu u Phoenixu. 

Nathan Sutherland (36), medicinski tehničar koji je radio u bolnici Hacienda Healthcare u kojoj žena leži već godinama u komi optužen je da ju je silovao, nakon čega je ona, prije mjesec dana, rodila dijete. 

SAD: NETKO JU JE SILOVAO Panika nakon što je rodila žena u komi: Uzet će DNK bolničara

Ovaj slučaj šokirao je cijeli svijet. Žena se prije 14 godina skoro utopila, nakon čega je pala u komu. Djelatnici bolnice nisu ni znali da je trudna sve dok nije rodila. Roditelji žene su poručili da su "zgranuti zanemarivanjem njihove kćeri". Preko odvjetnika su poručili i da je dječak stigao u obitelj punu ljubavi te da će se o njemu dobro brinuti. 

Reuters HOROR U PHOENIXU Netko ju je silovao: Rodila je, a 10 godina leži u bolnici u komi

Medicinske sestre primijetile su da je počela "stenjati" u krevetu. Policija je odmah posumnjala na silovanje i pokrenula istragu, a svi muški djelatnici bolnice morali su dati svoj DNK. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message