To je to što me zanima!

Ukor za socijalne radnice: Nisu upozorile na majku monstruma

Ukor je, prema Pravilniku o pravima i disciplinskoj odgovornosti članova Komore, najblaža mjera propisana za teže povrede u obavljanju djelatnosti socijalnog rada...
Vidi originalni članak

Četiri socijalne radnice iz pulskog Centra za socijalnu skrb, koje su bile uključene u rad s Chiarom Pašić, majkom nepravomoćno osuđenom na 33 godine zatvora zbog ubojstva trogodišnjeg sina u svibnju prošle godine u Puli, kažnjene su ukorom zbog utvrđenih težih propusta u radu.

BRUTALNO GA UBILA MAJKA Otac ubijenog Denisa (3): "Bio si moj život, bio si moje sve..."

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Disciplinski sud Hrvatske komore socijalnih radnika pravomoćno je dovršio postupke za tri socijalne radnice, a četvrta je uložila žalbu te je postupak još u tijeku.

POTVRDILI PRESUDU Žalba odbačena: Majci iz pakla 33 godine za ubojstvo sina (3)

- Ne mogu govoriti o slučaju dok svi postupci ne budu pravomoćno okončani - rekao je Antun Ilijaš, predsjednik Hrvatske komore socijalnih radnika. 

Ukor je, prema Pravilniku o pravima i disciplinskoj odgovornosti članova Komore, najblaža mjera propisana za teže povrede u obavljanju djelatnosti socijalnog rada. Osim ukora, Disciplinski sud na raspolaganju ima javni ukor, novčanu kaznu, privremeno oduzimanje licence na jedan mjesec do godine dana te trajno oduzimanje odobrenja za rad.

MAJKA IZ PAKLA Chiara na sudu ni trepnula nije, a ubila je svog sina Denisa (3)

Prema saznanjima Jutarnjeg, jedna od četiri djelatnice dala je otkaz u Centru za socijalni rad vrlo brzo nakon događaja u Puli, a ostale tri zaposlenice i dalje rade.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • sol 24.10.2018.

    Sta ukor za djelatnice, van! tamo se ne radi nista osim pogodovanja po nalogu druga kajtaza, ili neki drugih, ima i vrijednih ali malo, a ne smiju sve, veca su im brige manipulacije sa starim osobama, ono teta bum vas ja smjestila,

  • Tetka1 24.10.2018.

    boli neka stvar socijalne radnice na drzavnom budzetu plata dobra nikakve odgovornosti ... e zato treba oduzeti licence diplome obiljeziti crvenim slovima ime i prezime pa da jedino moze sama sa sobom da radi a ne ovako jadno dijete je bilo pored ovakve tzv.majke ugrozeno i nezasticeno i ko zna sta je sve prozivljavalo i kad ga je vec takav monstrum rodio trebalo je bar od ustanove imati neku zastitu zato ovom monstumu podvezati jajnike da nemoze vise radjati a ovim tzv.soc radnicama ukinuti bilo kakvo pravo na dalje zaposlenje ... kao primjer ostalima, pa ubuduce ce se vise potruditi i gledati da posao obave kako treba

  • irinn 24.10.2018.

    Jednako su ga i one ubile, nema opravdanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare