Obavijesti

News

Komentari 117

Otac ubijenog Denisa (3): "Bio si moj život, bio si moje sve..."

Otac ubijenog Denisa (3): "Bio si moj život, bio si moje sve..."
44

Denisa Pašića (3) jastukom su prije točno godinu dana ugušile njegova majka Chiara i maloljetnica. Denisov otac Rašid Pašić napisao je emotivno pismo povodom godišnjice smrti...

VIDEO

Teško nam je, posebno mojemu bratu Rešidu. Prije nekoliko dana zvao je nas i majku te rekao da mu je sve teže kako vrijeme prolazi, rekla nam je Kadifa, teta ubijenog Denisa Pašića (3).

Njega je 23. svibnja prošle godine u stanu u Akvilejskom prilazu u Puli jastukom ugušila njegova majka Chiara Pašić uz pomoć 15-godišnje štićenice Odgojnog doma u Puli.

Zbog smrti Denisa (3) smijenili 
djelatnicu i traže ravnateljicu
Zbog smrti Denisa (3) smijenili 
djelatnicu i traže ravnateljicu

Da se nikad ne zaboravi: Obitelj želi Denisu podići spomen ploču

Kako bi prikrile zločin, njegovo maleno beživotno tijelo u kolicima su odvezle do uvale Mandrač, gdje ga je majka ostavila u plićaku. Upravo tamo, kod te uvale, obitelj Denisova oca Rešida željela je podići dječaku malu spomen-ploču.

- Slali smo mailove gradonačelniku i gradskoj upravi. Planirali smo se sastati tamo na godišnjicu Denisove smrti i podići mu spomenik da se zločin nikad ne zaboravi - rekla nam je Rešidova sestra Kadifa.

Majka i maloljetnica ugušile su Denisa i bacile tijelo u plićak
Majka i maloljetnica ugušile su Denisa i bacile tijelo u plićak

Budući da, kaže, nikakav odgovor nisu dobili, obitelj će se sastati u selu kraj Velike Kladuše, gdje su pokopali dječaka. Denisov otac Rešid još je u zatvoru gdje služi kaznu zbog premlaćivanja Chiarina ljubavnika.

Denisov otac: Izgubio sam ono što sam najviše volio...

Rešid je povodom godišnjice smrti malenog Denisa napisao emotivno pismo. Prenosimo ga u cijelosti: 

'Prođe godina dana od kad me je napustio moj jedini i nikad prežaljeni sin Denis Pašić. Pitam se zašto je moralo biti tako jer imao si samo tri godine i bio si dijete puno života. Tvoje vesele, razigrane oči babo i danas vidi kad god sklopim oči. Bio si moj život, moje sve. Moje je srce bilo ispunjeno onoga dana kada si rođen. Danas ne mogu da vjerujem da te nema i da si me napustio zauvijek. Poslije tebe ostao sam slomljen čovjek. Izgubio sam ono što sam najviše volio... Izgubio sam sine tebe. Zahvalan sam Allahu što te u moj život dao, što mi je dao da osjetim tu ljubav i sreću,  da osjetim tvoju toplinu i miris kad god bih te u naručje uzeo. Ali poslije svega ostao sam slomljen čovjek koji nije bio spreman da te izgubi i koji se nikad nije nadao tome. Očekivao sam da ćeš jednog dana svome ocu na mezaru Fatihu proučiti, ali sine, život je nepredvidiv i sudbina je htjela drugačije. Još i danas osjećam tvoj miris, čujem u snu tvoj smijeh. Sve dok tvoj babo postoji, nikad zaboravu predan biti nećeš...

Dušo moja, ptičice Džennetska... svaka moja dova upućena je Allahu dž. š. da ti otvori vrata svoga Dženneta i da uživaš u Džennetskoj bašti. 

Voli te tvoj babo najviše na svijetu. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo! Sa bolom u duši, Rešid Pašić'

Majku osudili na 33 godine zatvora

Nepravomoćnu presudu kojom je Chiara na Županijskom sudu u Puli nedavno osuđena na 33 godine zatvora zbog teškog ubojstva dječaka teško je podnio. Maloljetna pomagačica dobila je do tri godine u Odgojnom zavodu u Požegi.

Majci 33 godine zatvora, njenoj pomagačici tri godine u domu...
Majci 33 godine zatvora, njenoj pomagačici tri godine u domu...

Oca pustili iz zatvora na djetetov pokop

pasic

Dok je majka Chiara Pašić s pomagačicom na krevetu gušila sina Denisa (3), njegov otac Rešid bio je u zatvoru u BiH gdje služi kaznu zbog premlaćivanja njezina ljubavnika. Vijest o smrti sina potpuno ga je slomila. Uz jako osiguranje, uprava zatvora dopustila mu je da prisustvuje pokopu i nosi tijelo sina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a