Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žalba odbačena: Majci iz pakla 33 godine za ubojstvo sina (3)

Chiari Pašić potvrđena je kazna od 33 godine zatvora za ubojstvo svoga sina, no obzirom da je riječ o dugotrajnoj kazni, ona ima pravo na još  jednu žalbu prije nego što kazna postane pravomoćna

Foto: PIXSELL
70 komentara

Vrhovni sud potvrdio je presudu Županijskog suda u Puli, kojom su Chiara Pašić i 15-godišnjakinja proglašene krivima za ubojstvo Chiarinog trogodišnjeg sina. 

Njihove žalbe, kao i onu Županijskog državnog odvjetništva u Puli, Vrhovni sud odbio je kao neosnovane, javlja Glas Istre. 

BRUTALNO GA UBILA MAJKA Otac ubijenog Denisa (3): "Bio si moj život, bio si moje sve..."

Chiari Pašić potvrđena je kazna od 33 godine zatvora za ubojstvo svoga sina, no obzirom da je riječ o dugotrajnoj kazni, ona ima pravo na još  jednu žalbu prije nego što kazna postane pravomoćna. 

Maloljetnica koja je pomogla u ubojstvu pravomoćno je upućena u Odgojni zavod u kojem može ostati najduže tri godine, a svakih šest mjeseci će se preispitivati hoće li se ta mjera obustaviti ili zamijeniti nekom drugom. 

MAJKA IZ PAKLA Chiara na sudu ni trepnula nije, a ubila je svog sina Denisa (3)

Objema je izrečena mjera obaveznog psihosocijalnog tretmana koji može trajati najdulje dvije godine. 

Podsjetimo, Chiara Pašić tereti se da je 23. svibnja 2017. godine uz pomoć maloljetne pomagačice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina Denisa. Malenom Denisu stavile su jastuk preko lica i držale ga dok nije prestao disati.

UBOJSTVO DJEČAKA Izvlačit će se na neubrojivost? 'Majka iz pakla' iznijela obranu

Potom su tijelo ubijenog dječaka umotale u deku te ga u kolicima odvezle do mora. Tijelo su ostavile u plićaku da izgleda kao da se utopio.

Možda vas zanima i ovo:
Message