To je to što me zanima!

Novi ravnatelj Plitvičkih jezera dobio podršku ličkih političara

Kovačeviću su čestitali i uputili podršku te dodali kako mu stoje u potpunosti na raspolaganju što se tiče suradnje. Podršku su dali i stručnom povjerenstvu koje ga je izabralo
Vidi originalni članak

Zbog izbora novog ravnatelja Plitvičkih jezera ovih se dana dignula velika bura u HDZ-u.

Darko Milinović, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije dao je ostavku na tu funkciju kao i predsjednici svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a i to zbog, kako je rekao u četvrtak na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji, izrazitog nezadovoljstva kadrovskom politikom ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića.

DARKO MILINOVIĆ: 'Mirna srca sam spavao, nisam napravio ništa što šteti HDZ-u'

Milinović je objasnio da je izbor Tomislava Kovačevića za ravnatelja NP Plitvička jezera zadnja kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kadroviranjem. 

- Tražimo da nas se uvažava i kada se u ovoj županiji provodi nacionalna politika, a ne samo kada se moraju skupljati glasovi za izbore - rekao je jučer Milinović i dodao da je ovo reakcija i na najavu stotinjak članova da će istupiti iz stranke, ako se i dalje politika u ličko senjskoj županiji bude vodila iz Zagreba.

POZADINA BURE U LICI 'Milinović želi da Plitvice vodi žena koja je uništavala park...'

Danas je novoizabranom ravnatelju Nacionalnog parka Plitvička jezera, Tomislavu Kovačeviću te Ministarstvu zaštite okolišta i energetike, poslano pismo podrške kojeg su potpisali i gradonačelnik Grada Gospića, Karlo Starčević. gradonačelnik Grada Otočca, Stjepan Kostelac, gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo te načelnik Općine Plitvička Jezera Ante Kovač

PREMIJER OPTIMISTIČAN Plenković o Milinoviću: "Sve će biti ok, riješit ćemo to u petak"

Kovačeviću su čestitali i uputili podršku te dodali kako mu stoje u potpunosti na raspolaganju što se tiče suradnje. Podršku su dali i stručnom povjerenstvu koje je izabralo novog ravnatelja. 

Dopis prenosimo u cijelosti. 

Poštovani, 

ponukani političkim prevrtanjima kada je riječ o izboru novog ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička jezera, a koja još jednom potvrđuju činjenicu da je smisao cijelog scenarija nakana političkog kadroviranja u Nacionalnom parku Plitvička jezera, biseru naše županije. Ovim putem izražavamo svoju nedvojbenu podršku kao predstavnika izvršne vlasti jedinica lokalne samouprave stručnom povjerenstvu na kvalitetnom izboru stručnog i domaćeg kadra na mjesto ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička jezera. 

Gospodinu Tomislavu Kovačeviću novom ravnatelju JU NP Plitvička jezera također upućujemo svoje čestitke i podršku te mu u potpunosti, u smislu suradnje, stojimo na raspolaganju. 

Očekujemo dobru suradnju između jedinica lokalne samouprave i Nacionalnog parka Plitvička jezera. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Lina39 06.01.2018.

    Čija će se vila tamo izgraditi da su ovoliko zapeli da ovaj" tip" bude na čelu Plitvica ? Od kada je HDZ na čelu države natječaji za stručne i sposobne su nepotrebni jer se prvo moraju zbrinuti svi uhljebi a ako nešto ostane a neće ,onda će doći natječaj !

  • iwann 05.01.2018.

    Bande iz HDZ prvo opljačkale poduzeća, mirovinski fond, stambeni fond, banke, sada su naredu prirodne ljepote obala, otoci, rijeke, jezera. Nitko u povijesti Hrvatsko ovako nije devastira ka domoljubna banda.

  • purgerica prva 05.01.2018.

    Jel vi znate tko su ovi kaj su podržali Kovačevića? Kostelac, lik od hss-a do hdz-a i sad most-a sve prošao, prava politička prostitutka, Dabo iz hdz-a odjurio u most, a Starčević? Pa taj bi i vlastitu guzu dao (sorry) sam zbog svojih interesa. Uh, kad se sjetim njegovih 2 gajbe crnog ličkog piva kao donacije na ličkoj večeri u Panorami. Svi su se smijali njegovoj donaciji! Eto, neću više. Mrzim nedosljednost i mijenjanje "kaputa"! A to su ovi kaj podržavaju Kovačevića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare