To je to što me zanima!

Odaje ga fotorobot: Christian je ubio i osakatio Tristana (14)?

Istražitelji trenutno pokušavaju utvrditi s koliko je slučajeva nestanka i ubojstava djece Brueckner (43) povezan. On je, podsjetimo, glavni osumnjičeni u slučaju Maddie McCann
Vidi originalni članak

Mrtvog Tristana Brübacha (14) pronašli su 26. ožujka 1998. godine u podvožnjaku u blizini željezničke stanice u Frankfurtu. Otada je njegov ubojica u bijegu. Tužitelji sada ispituju da li je s ubojstvom dječaka povezan Christian Brueckner kojeg sumnjiče za otmicu i ubojstvo Maddie McCann. Ta je istraga počela početkom lipnja. Iako istražitelji kažu kako je to stvar rutine, dodaju kako je činjenica da Christian Brueckner ima neke sličnosti s fotorobotom koji je napravljen u vezi ubojstva dječaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nestanak Maddie McCann

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tristan Brübach je viđen kratko prije svoje smrti. Oko 15.30 sati trojica mladića su vidjeli muškarca kako nešto polaže u podvožnjaku. Obdukcija je kasnije pokazala kako je ubojica dječaka tukao dok nije izgubio svijest, a onda ga je gušio. Dječak je umro zbog reza na vratu. Ubojica je također odrezao neke dijelove njegovog dijela, između ostalog i testise, piše Bild.   

Nijemac Christian Brueckner je, podsjetimo, živio na relaciji između Njemačke i Portugala. Trenutno je u zatvoru gdje služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke. 

TRINAEST GODINA BEZ ODGOVORA Pedofila neće optužiti ako ne bude novih dokaza za Maddie?
Istražitelji trenutno pokušavaju utvrditi s koliko je slučajeva nestanka i ubojstava djece Brueckner (43) povezan. Naime, osim s nestankom Maddie mogao bi imati veze i s nestankom malene Inge Gehricke. Ona je nestala 2015. godine kada je imala pet godina i to samo 90 kilometara od mjesta na kojem je Christian tada živio. U lipnju 1996. u Portugalu, u blizini mjesta Praia da Luz je nestao njemački dječak (6). René Hasee baš kao i Maddie McCann dosad nije pronađen.

IZLAZI SVE VIŠE DETALJA Osumnjičenik za otmicu Maddie je u samici, a javila se i bivša: 'Glavom mi je nabijao u zid!'

Britanski mediji su nedavno pisali da bi Christian mogao biti povezan i s ubojstvom Belgijanke Carole Titze, 16-godišnjakinje koja je nestala dok je bila na odmoru u De Haanu 1996. Također, istražitelji u Njemačkoj istražuju i da li je Brueckner povezan s nestankom još jedne curice. Riječ je o Peggy Knobloch (9). Nju su mediji prozvali 'njemačka Madeleine McCann'. Živjela je u bavarskom Lichtenbergu. Nestala je u svibnju 2001. godine dok se vraćala iz škole. Njezine ostatke je pronašao prije dvije godine muškarac koji je u šumi brao gljive.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • domo 16.06.2020.

    Takvoga i sl. treba poslati Sjevernoj Koreji da ga oni ispitaju.. Mislim da bi kroz sat vremena sve u detalje propjevao, a i progovorio njihov jezik...

  • kk88kk 16.06.2020.

    Ja ne mogu shvatit koliko covjek mora biti zamracenog uma da bi takvo šta napravio bilo kome, a kamoli djetetu. A još manje mogu shvatit da država takve ubojice pokušava rehabilitirati, odnosno hraniti, čuvati oblačiti itd itd.. Zivog u jamu ga bacit, pa dok dura, dura.

  • amun6 16.06.2020.

    ako je netko u podvožnjaku onda je znači ugrađen u konstrukciju istog. kako su ga onda našli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare