News

Komentari 5

Odaje ga fotorobot: Christian je ubio i osakatio Tristana (14)?

Odaje ga fotorobot: Christian je ubio i osakatio Tristana (14)?

Istražitelji trenutno pokušavaju utvrditi s koliko je slučajeva nestanka i ubojstava djece Brueckner (43) povezan. On je, podsjetimo, glavni osumnjičeni u slučaju Maddie McCann

Mrtvog Tristana Brübacha (14) pronašli su 26. ožujka 1998. godine u podvožnjaku u blizini željezničke stanice u Frankfurtu. Otada je njegov ubojica u bijegu. Tužitelji sada ispituju da li je s ubojstvom dječaka povezan Christian Brueckner kojeg sumnjiče za otmicu i ubojstvo Maddie McCann. Ta je istraga počela početkom lipnja. Iako istražitelji kažu kako je to stvar rutine, dodaju kako je činjenica da Christian Brueckner ima neke sličnosti s fotorobotom koji je napravljen u vezi ubojstva dječaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nestanak Maddie McCann

Tristan Brübach je viđen kratko prije svoje smrti. Oko 15.30 sati trojica mladića su vidjeli muškarca kako nešto polaže u podvožnjaku. Obdukcija je kasnije pokazala kako je ubojica dječaka tukao dok nije izgubio svijest, a onda ga je gušio. Dječak je umro zbog reza na vratu. Ubojica je također odrezao neke dijelove njegovog dijela, između ostalog i testise, piše Bild.   

Nijemac Christian Brueckner je, podsjetimo, živio na relaciji između Njemačke i Portugala. Trenutno je u zatvoru gdje služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke. 


Istražitelji trenutno pokušavaju utvrditi s koliko je slučajeva nestanka i ubojstava djece Brueckner (43) povezan. Naime, osim s nestankom Maddie mogao bi imati veze i s nestankom malene Inge Gehricke. Ona je nestala 2015. godine kada je imala pet godina i to samo 90 kilometara od mjesta na kojem je Christian tada živio. U lipnju 1996. u Portugalu, u blizini mjesta Praia da Luz je nestao njemački dječak (6). René Hasee baš kao i Maddie McCann dosad nije pronađen.

Britanski mediji su nedavno pisali da bi Christian mogao biti povezan i s ubojstvom Belgijanke Carole Titze, 16-godišnjakinje koja je nestala dok je bila na odmoru u De Haanu 1996. Također, istražitelji u Njemačkoj istražuju i da li je Brueckner povezan s nestankom još jedne curice. Riječ je o Peggy Knobloch (9). Nju su mediji prozvali 'njemačka Madeleine McCann'. Živjela je u bavarskom Lichtenbergu. Nestala je u svibnju 2001. godine dok se vraćala iz škole. Njezine ostatke je pronašao prije dvije godine muškarac koji je u šumi brao gljive.

Najčitaniji članci