To je to što me zanima!

Opušta je peglanje, kao curica je sanjala HDZ, računa kao Vučić i voli lupetati o 'srboljubima'...

HDZ je, rekla nam je 2020. godine, bio jedini moguć i logičan izbor i tako će, napominje, uvijek ostati. Odgojena je u obitelji čije su vrijednosti ujedno i vrijednosti HDZ-a: obitelj, vjera, poštenje, solidarnost, kazala je...
Vidi originalni članak

Privatno sam jako temperamentna i veliki sam radoholičar.  Jako mi je bitna istina i poštivanje dogovora. Volim akciju i dan u kojem se pošteno ne nasmijem nije baš dobar dan. Opušta me peglanje, opisala se HDZ-ovka Majda Burić za 24sata tamo u lipnju 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Temperament kojeg spominje pokazala je i danas u Saboru. 

Zastupnica Radničke fronte Katarina Peović obrušila se danas na premijera Andreja Plenkovića tijekom aktualca oko Zakona o pomorskom dobru istaknuvši kako se jedan zadarski investitor hvali da će oni koji kupe njegove vile imati privatne plaže.

SRAMOTAN ISTUP U SABORU HDZ-ovka na Peović: Ti koja imaš srboljubno i rusoljubno srce, lažeš i tučeš partnera

U obranu premijera su se digli i njegovi HDZ-ovci, a zastupnica Majda Burić je otišla i korak dalje pa 'udarila' po Peović zašavši u privatnu sferu.

- Osim što konstantno laže i manipulira i pokazuje svoje rusoljubno srce, vjerojatno i srboljubno, ona je upravo ta koja je, prema napisima određenih medija, fizički napala svojeg partnera, ona je ta koja vrši nasilje kod kuće i skriva se iza svojeg vlastitog imuniteta - poručila je ljutito Peović. 

Inače, u gore navedenom intervjuu iz 2020. godine pohvalila nam se i kako ju više ništa ne može naljutiti. Osim, čini se, ako netko dirne u Plenkija... Inače, oporba se uglavnom šali na njezin račun nazivajući je najvećom ulizicom premijera i šefa jer uvijek govore započinje s "Vlada Andreja Plenkovića"

'NEMA POVREDE ZAKONA' Zastupnici prijavili Plenkovića za zastrašivanje, Povjerenstvo ipak neće pokrenuti postupak

I dok se danas istaknula apsolutno neprimjerenim govorom, u prošlosti su njezini gafovi znali nasmijati javnost i zastupnike.

- Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutno u Republici Hrvatskoj... - rekla je Burić, inače bivša državna tajnica u ministarstvu rada. Koja je čak bila kandidatkinja za ministricu rada 2019. godine.

S ovakvom matematikom do sad smo se jedino susreli kod srpskog predsjednika Vučića..

- Znate li da u Americi svakih deset sekundi gine jedan perač prozora? - rekao je Vučić tamo 2018.. Po njegovoj matematici, to je gotovo tri milijuna mrtvih perača prozora godišnje... Strašno.

IZMJENE U SABORU I VLADI Plenković: 'Željko Reiner će biti šef Kluba HDZ-a, a Nataša Tramišak vratit će se u Sabor'

No natrag na damu iz HDZ-a.

U HDZ-u je aktivna više od 20 godina. Rođena je Riječanka, a korijene vuče u Ravnoj Gori. 

HDZ je, rekla nam je 2020. godine, bio jedini moguć i logičan izbor i tako će, napominje, uvijek ostati. Odgojena je u obitelji čije su vrijednosti ujedno i vrijednosti HDZ-a: obitelj, vjera, poštenje, solidarnost, rad, uključivost, kazala je.

PODBACUJU, ALI NAPREDUJU Filipović i Mikulić: Plenkijevi 'Ministri smiješnog hoda' i pozeri u ratu s poskupljenjima

- Moj tata je osnivao HDZ u Gorskom kotaru. Sjećam se da sam tih godina silno željela biti 10 godina starija pa da se odmah mogu i ja aktivirati. Za vrijeme studija kroatistike uključila sam se u rad riječkog ogranka Matice hrvatske i nakon toga u HDZ-a. Prošla sam sve, od članice koja lijepi plakate i raznosi letke po kućama, predsjednice Mladeži HDZ-a, općinske vijećnice u Ravnoj Gori, bila sam najmlađa vijećnica u Skupštini Primorsko – goranske županije - pričala nam je 2020. godine.

PLENKIJEVA ČISTKA Paladina, Tramišak... Tko je sljedeći? 'Vili Beroš već je imao spreman govor da se umorio'

Vjeru voli isticati i kad priča o radu Vlade...

- Držim da je Vlada, u duhu solidarnosti, a slobodno ću reći u duhu kršćanske solidarnosti, odreagirala pravovremeno, adekvatno i zaštitila one koje imaju manje. U vrijeme nekih drugih vlada to nije bilo tako, poručila je tamo sredinom svibnja 2022. HDZ-ovka Burić, pohvalivši mjere pomoći umirovljenicima vlade Andreja Plenkovića...

- Ima jedan vic s početka 90-ih. Koja je razlika između malih i velikih Hrvata? Mali su se krstili kao mali, a veliki kao veliki, uzvratila joj je zastupnica ZLB-a Urša Raukar Gamulin 

BAČIĆ GLASAO SAM ZA SEBE Bačić i Erlić novi su ministri, Raspudić: 'Možemo reći da smo dobili Twinga umjesto Ferrarija'

Dodajmo kako je Majdin ispad komentirao i Plenković.

- Je, pogriješila je. Ja znam Majdu dobro, ona je učinila grešku, molim da se ispriča. To nije nikakav stav niti nje osobno niti HDZ-a i mislim da je u nekakvom u žaru replika jednostavno to bio potez više, koji nije primjeren i za koji smatram da nije bio s nikakvom zlom namjerom - kazao je Plenković.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Saborska histerija zapravo spašava Andreja Plenkovića

Idi na 24sata

Komentari 230

  • Joza Prezaduzeni 18.01.2023.

    Bez ljutnje ali meni doticna lici na Spidi Gonzalesa .Ariva ariva...

  • frament 18.01.2023.

    Trebala bi na iječenje!

  • frament 18.01.2023.

    psihopat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare