To je to što me zanima!

Plenković o HDZ-ovcu Tušeku sa snimke: 'Pogriješio je, radari baš ne funkcioniraju u kleti'

Podsjetimo, Viktor Šimunić, nezavisni vijećnik iz zagorskog grada Oroslavja tvrdi da ga je HDZ pokušao kupiti u zamjenu za podršku na lokalnim izborima
Vidi originalni članak

Andrej Plenković je komentirao slučaj HDZ-ova zastupnika, Žarka Tušeka, kojeg je nezavisni Viktor Šimunić iz Oroslavja optužio da ga je pokušao kupiti, a 24sata je objavio snimke na kojima se čuje kako mu Tušek nudi razne funkcije, ali i ilegalno financiranje kampanje.

POSLUŠAJTE EKSKLUZIVNU SNIMKU RAZGOVORA: Kako HDZ-ovci pokušavaju kupiti vijećnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bila jedna gruba politička pogreška, ne znam kako mu se to dogodilo, on je preiskusan političar, da ode na sastanak i završi ovako kako je završilo. Ne ulazim u namjere gospodina koji je očito namamio i njega i gradonačelnika Oroslavja. Vidi se da ga gospodin s kojim razgovara dovodi u ovu situaciju. Politička greška koja se nije smjela dogoditi - rekao je Plenković i dodao da je Šimunić navodio Tušeka i da je bilo napravljeno s predumišljajem, te da je Tušek ispao naivan.

EKSKLUZIVNO: ZAGORSKI WATERGATE HDZ-ovci nudili vijećniku da ga uhljebe ako im pomogne: Kaj bi štel biti? Hoćeš neku instituciju?

 

- Radari u klijetima ne funkcioniraju baš, nema signala. Gotovo mi je nevjerojatno da se takvo što dogodilo. Ne vidim koja bi bila politička poveznica s gospodinom s kojim se sastao. Pogreška. Ne znam kako se doveo do toga da sjedi u istoj sobi s gospodinom. Politički je pogriješio. Nije mu se to trebalo dogoditi, a ovo o čemu se razgovaralo uopće nije tema - nastavio je Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 491

  • bruntulon 29.01.2021.

    Vama pravnicima tehnika nikad nije ni bila bliska a za rad na radaru treba stručno n ne teoretsko znanje premijeru.

  • iv.ma 27.01.2021.

    Ovaj čovjek je toliko tašt,bezobrazan i bezobziran da je to strava.Svaki iole odgovoran političar a pogotovo premijer bi bez ustezanja tražio ostavku tog dvojca, i ekspresno izbacivanje iz stranke.Ali ne, on uporno traži opravdanje za te nečasne i lopovske radnje.On ne bira sredstva da bi se održao na vlasti.On je opasan čovjek za čitavu državu.

  • donatien 27.01.2021.

    Evo kako se lijepo svaki dan sere narodu u usta...to je ta nasa Republika Hrvatska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare