To je to što me zanima!

VIDEO Policija kaže da ovo nije bježanje: 'Bože moj, pa on je svjetski prvak. Nije to štogod'

Huljak je naveo kako je Ogier kažnjen zbog tri prekršaja - zbog prekršaja zbog kojeg je nastala nesreća, zbog toga što je napustio mjesto nesreće te zbog prolaska kroz crveno svjetlo...
Vidi originalni članak

Miron Huljak iz Službe za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije rekao je jutros u HTV-ovoj emisiji Studio 4 kako je francuski vozač relija Sebastien Ogier ukupno kažnjen s 11.000 kuna te mu je zabranjeno upravljanje motornim vozilom na području RH na mjesec dana.

RELI DILEMA ANKETA Što vi vidite na snimci? a) Ogiera kako bježi policajcu ili b) Ogiera koji ne bježi policajcu

Ogier, koji je pobijedio na Croatia Rallyju, trećem natjecanju Svjetskog prvenstva u reliju održanom prošli tjedan, jučer je sudjelovao u nesreći u Novom Zagrebu te prošao kroz crveno svjetlo na semaforu u centru Zagreba, na putu prema utrci.

POGLEDAJTE VIDEO:  Ogier bježi nakon sudara

Huljak je naveo kako je Ogier kažnjen zbog tri prekršaja - zbog prekršaja zbog kojeg je nastala nesreća, zbog toga što nije postupio po nalogu ovlaštene službene osobe - napustio je mjesto nesreće - te zbog prolaska kroz crveno svjetlo. 

Naglasio je kako Ogier nije bježao nakon nesreće.

- Moramo znati da to nije bilo bježanje. On se zaustavio, on je s oštećenim izmijenio bitne podatke. Na kraju krajeva, Bože moj, radi se o svjetskom prvaku, nije to štogod, rekao je Huljak.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Ogier platio 8000 kuna kazne: Izazvao nesreću, nije poslušao policajca. Uzeli su mu i vozačku

Huljak je rekao kako je policija prema Ogieru reagirala identično kao što bi reagirala prema bilo kome.

Između ostalog, govorio je i o problemu stradavanja mladih u prometu. 

- To je još jedan dokaz da nitko nije cijepljen da mu se ne može ništa dogoditi u prometu. Mladi ljudi u svojoj glavi imaju jedan model koji im kaže da će živjeti vječno i da se njima ništa ne može dogoditi - kaže Huljak.

OSVAJAČ CROATIA RALLYJA Tko je Sebastien Ogier? Svadio se s Loebom, u Zagrebu razbio auto, a ima 7 svjetskih titula

Vožnju 180 km/h u naseljenom mjestu nazvao je divljaštvom. Naglasio je važnost edukacije. Huljak je u emisiji između ostalog upozorio i na opasnosti nošenja slušalica u prometu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 335

  • zivkobabic 27.04.2021.

    Kad nije bježao što se policajac micao ispred njegovog automobila, da se nije maknuo bio bi pod točkovima.

  • johndoeman 27.04.2021.

    Plovim cijeli zivot i radim za strance i sram me je otkud sam, gori smo od dna. Svi se zale a nitko nista ne poduzima, pa pojest ce vas ekipa iz sabora ako netko nesto ne napravi. Kruh ce ubrzo bit 2 Eura, nitko se nece zalit, kupovat ce se na fete, nema zime. Mi smo roblje, sami smo preglupi i ne znamo, tek kad smo roblje onda sve stima. Bmw m4 je na Floridi 67 tis usd a u Tomicu 136 tis Eur, haloooooooooo, jbt.

  • 26.04.2021.

    Evo budem ja probao to napravit i javit cu vam kako je zavrsilo...Mozda cak i iz Remetinca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare