To je to što me zanima!

Pomela konkurenciju: Koli ima čak 750.000 pratitelja na Fejsu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u virtualnom svijetu pomela je svu konkurenciju. Nema nikakve sumnje da ju je ponašanje u Rusiji u narodu učinilo još slavnijom nego prije
Vidi originalni članak

Nije predsjednica badava ljubila pehar namijenjen pobjedniku. “Vatreni” su na Svjetskom prvenstvu u nogometu osvojili drugo mjesto, ali ona je zbog glasovitog navijanja potvrdila prvo, štoviše, vinula se u nebo!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije prvenstva, predsjedničin glavni Facebook profil lajkalo je 400.000 pratitelja. Tijekom turnira stranicu je lajkalo prosječno deset tisuća ljudi dnevno, da bi na kraju dosegao brojku od 750.000.

PREDSJEDNICA PREVRTLJIVICA Postaje li to Kolinda novi vođa desnice za rušenje Plenkovića?

Treba dodati da Kolinda Grabar Kitarović ima još mnoštvo profila - jedan pod njezinim imenom prati 32.000, a drugi 55.000 ljudi, dok je profil Kolinda Grabar Kitarović - navijači poduprt s 50.000 lajkova. Nema nikakve sumnje da ju je ponašanje u Rusiji - koje je izazvalo oprečne komentare - u narodu učinilo još slavnijom nego prije. Ako je usporedimo s Andrejem Plenkovićem, vidjet ćemo da je premijer u virtualnom svijetu neusporedivo slabiji. Njegovu stranicu prati samo 65.000 ljudi.

PEJČINOVIĆ BURIĆ PORUČILA: 'Kolinda je podržala sporazum o migrantima u govoru u UN-u'

Najjači političar nakon predsjednice je Ivan Pernar, koji ima 263.000 pratitelja, a čak i stranica “Svi koji misle da je Ivan Pernar budala” ima dojmljivih 3200 ljudi. Zoran Milanović, koji u zadnje vrijeme razmišlja o predsjedničkoj kandidaturi, ima 55.000 pratitelja. Više od njega ima sudac Mislav Kolakušić. Dva profila s njegovim imenom imaju dosta pratitelja - jedan 75.000 (“Građani za Mislava Kolakušića”), a drugi 7100 (“Sudac Kolakušić za premijera Hrvatske). Stranica Davora Bernardića sviđa se malom broju ljudi, njih svega 23.000 stisnulo je “like” na taj profil.

UMJETNIK U AMBASADI Naslikao ju je: Kolinda dobila portret od veleposlanika Indije

Dalija Orešković nema stranicu nego privatni Facebook profil s nekih 5000 ljudi. Zanimljivo je da TV novinar Zoran Šprajc ima više lajkova nego svi hrvatski političari izuzev Kolinde. Stranica “Zoran Šprajc” ima golemu vojsku obožavatelja, njih čak 280.000. Ako je popularnost na drušvenim mrežama iole u korelaciji sa stvarnim političkim uspjehom, Kolinda se ne bi trebala brinuti za drugi mandat. Čini se da je, godinu dana prije izbora, nitko ne može dostići. Virtualna populanost, dakako, ne mora biti jednaka stvarnom političkom rejtingu. No činjenica je da iza Kolinde dugo, dugo nema nikog.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • mihaella 05.11.2018.

    Ta žena nije sasvim svoja. Treba joj stručna pomoć Prate je njeni birači, s osnovnom školom i po koji ŠUP-ovac, Barbike, starlete, kaćiperke, lole, pijanci, militanti, ustaše (koje je zavarala), jer je partiznka ustvari. Tako se i ponaša.

  • 05.11.2018.

    Koliko je od toga kupljenih lajkova?

  • KristijanCro 05.11.2018.

    Imat ce jos vise simpatizera ako ju ne budu hvalili lijevi neoliberalni novinari i mediji

Komentiraj...
Vidi sve komentare