To je to što me zanima!

Psihologinja: 'I djeca bacaju igračke jer se ne znaju izraziti'

Ovo govori, iako ne želim sve uvrijediti jer ima iznimaka, da danas baš svatko može biti ministar. Bacanjem igračke o pod pokazuje da nije dorastao toj funkciji, rekla je psihologinja Mirjana Nazor
Vidi originalni članak

Nakon ispada ministra Krstičevića odmah su se u javnosti počele zbijati šale kako se razljutio jer je dobio krivi avion na poklon. No psihologinja Mirjana Nazor smatra da takvo ponašanje ne bi trebalo biti smiješno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo govori, iako ne želim sve uvrijediti jer ima iznimaka, da danas baš svatko može biti ministar. Bacanjem igračke o pod pokazuje da nije dorastao toj funkciji - smatra Nazor. Kako bi netko obnašao funkciju ministra, dodaje psihologinja, mora imati visoku toleranciju na kritike.

VIDEO: SKANDAL U SABORU Krstičević 'pukao': Zgrabio je maketu aviona i bacio na pod!

- Moguće je da ga se proziva i optužuje neutemeljeno, no kao član Vlade morao bi to moći stoički podnijeti i eventualno sarkastično uzvratiti. S obzirom na to da mu to vidno ne uspijeva, trebao bi biti svjestan da nije za tu poziciju - kaže Nazor. Štoviše, smatra da time na neki način priznaje krivnju.

- Ovakve ispade imaju ljudi koji se osjećaju krivima pa se, uvjetno rečeno, ‘na silu’ žele riješiti tog osjećaja. Čovjek koji je u pravu se ne uzrujava i sa smiješkom prati što drugi govore. Boljim se da on nije čist - nastavila je.

BIJESNO BACIO MAKETU NA POD Krstičević: 'Ja sam ratnik. Ta maketa je za mene poniženje'

Smatra kako se zbog takvih političara mladi ni ne žele uključiti u raspravu o ozbiljnim pitanjima: “Bacanje igračaka je razina dječjeg vrtića. Mladi vide da u Saboru može sjediti svatko i smatraju to neozbiljnim”.

Krstičević: Izgubljena bitka ne znači izgubljen rat

- Za mene nije legitimno da mi se donosi i uručuje maketa. To nije sportski, tako se ne radi sa vojnikom, ja sam ratnik i bivši vojnik, ja to ne bih nikad napravio. Ne bih nikad donio SDP-u maketu MiG-a 21 - napisao je na Facebooku ministar Krstičević i dodao da je ratni general i sada ministar obrane.

- Što se tiče ovog projekta, učinio sam sve. Dvije godine smo vrlo intenzivno vodili projekt i sve smo učinili da Hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. I sad, nakon toga svega dođe ti netko da se izruguje. Jedna izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Vidjeli ste i u našoj operaciji Oluja, da bi pobijedili u Oluji trebalo je napraviti prethodno jako puno operacija Hrvatske vojske. To je stav i karakter hrvatskog vojnika.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • Moko 17.01.2019.

    "OBA SU PALA!" Jednim potezom u transu vojničke hrabrosti na razini makete kao i F16, je general dokazao svoje vrline i vještine...

  • EUROPE5 17.01.2019.

    Ma sta ce se ovaj mali tuci ha ha ha!!!!

  • EUROPE5 17.01.2019.

    Ovaj mali je general auuuuuuuu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare