To je to što me zanima!

Sandra Benčić: 'U kakvu poziciju stavljamo radnike ako potpore budu uvjetovane cijepljenjem?'

Problem s ovom kampanjom je što na cijepljenje pozivaju Capak i Markotić koji su se u posljednjih godinu dana komprmitirali, bilo da su odlazili na mjesta gdje se ne poštuju mjere, nadalje, rekla je
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica Sandra Benčić komentirala je za N1 kako je potrebno da procijepljenost bude iznad 70 posto.

- Mene kod uvjetovanja potpora brine nekoliko stvari. Prvo je li uopće moguće zakonski uvjetovati pristup elementu koji bi svima trebao biti dostupan. Plus, radi se o nečemu što je dobrovoljno - započela je i dodala.

UVJETOVANJE POTPORA Ugostitelji ogorčeni: 'Što bih ja trebao necijepljenim radnicima dati otkaz? To nema smisla!'

- Druga stvar je kako će poslodavci to regulirati? Hoće li prijetiti otkazima? U kakvu poziciju to stavlja radnike? Problem s ovom kampanjom je što na cijepljenje pozivaju Capak i Markotić koji su se u posljednjih godinu dana komprmitirali, bilo da su odlazili na mjesta gdje se ne poštuju mjere, bilo da su stavljali slike na Facebook gdje se ne poštuju mjere, bilo da su cijepili preko reda -  rekla je.

MINISTAR RADA TVRDI: Aladrović: 'Ekonomske potpore dodjeljivat će se onima koji su najodgovorniji u društvu'

O današnjim izjava Alemke Markotić, kazala je da poruke moraju ići u onom smjeru gdje 'mi pružamo viziju kako će svijet izgledati bolje ako se svi cijepimo.'

- Ja sam prije dva tjedna dobila drugu dozu da zaštitim sebe i obitelj i da možemo ponovno normalno živjeti. Pandemija neće sama otići, da bi otišla moramo imati određenu procjepljenost - kaže.

PREDLOŽIO PLENKOVIĆ ANKETA Podržavate li prijedlog da tvrtke čiji radnici nisu cijepljeni ostanu bez potpore?

Rekla je i da se cijepljenjem mogu uvjetovati stvari koje su u izravnoj korelaciji, odnosno da se blaže mjere mogu primjenjivati za cijepljene, primjerice, na koncertima, ali da se cijepljenjem ne mogu uvjetovati potpore države jer to nije u korelaciji - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 04.07.2021.

    e da je Tito još živ 👀

  • Cobra2 04.07.2021.

    Takav prijedlog može predložiti samo idiot sa propuhom ..

  • Hrvat111 03.07.2021.

    Navodno se radi o nekakvim milijardama koje gubimo zbog nedovoljnog broja cjepljenih... čuo od prijatelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare