To je to što me zanima!

Napadač na džamije na sudu: Muškarac ga htio ubiti nožem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon kratkog pojavljivanja u Okružnom sudu u Christchurchu teroristu Brentonu Tarrantu odredili su pritvor do 5. travnja, javlja BBC. U pritvoru je još dvoje ljudi. Imao je dozvolu za držanje oružja i pet komada oružja
Vidi originalni članak

Australcu Brentonu Tarrantu (28), jednom od troje uhićenih zbog masakra u džamijama na Novom Zelandu, u subotu će početi suđenje za ubojstvo. Tarrantov krvavi pohod, koji je uživo prenosio na društvenim mrežama, šokirao je svijet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OBIŠAO BALKAN Terorist s Novog Zelanda bio je i u Hrvatskoj prije tri godine

Nakon kratkog pojavljivanja u Okružnom sudu u Christchurchu određen mu je pritvor do 5. travnja, javlja BBC. U pritvoru je još dvoje ljudi. Prema pisanju BBC-a, Tarrant je imao dozvolu za držanje oružja i pet komada oružja. 

- Naši zakoni o držanju oružja morat će se promijeniti - izjavila je premijerka Jacinda Ardern

Privođenje nje prošlo bez incidenta. Kako piše portal NZ Herald, nepoznati muškarac pokušao je ući u zgradu Okružnog suda u Christchurchu, ali su ga spriječili - naime, on je sa sobom ponio nož, a izjavio je 'kako želi ubiti čovjeka optuženog za teroristički napad' u kojem je ubijeno 49 ljudi, a 20 ranjeno. 

UBIJAO LJUDE U DŽAMIJAMA: 49 MRTVIH Prije masakra u autu je slušao četničku pjesmu o Karadžiću

Sud je zatvoren za javnost iz sigurnosnih razloga, a sve iz zraka nadgleda policijski helikopter.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Alien007 16.03.2019.

    Osobno nisam za ovakav kukavićluk. Napad na nenaoružane ljude je neprihvatljivo. To rade i oni. Iz zasjede i sjene se odjednom pojave s usklicima i rafalima. Da je upao u njihov kamp di se obućavaju, bilo bi vrijedno svih naslova. Ovako je samo još jedna bolesna mrlja u nizu bolesnika. Nikakva ćast ni slava!

  • Alien007 16.03.2019.

    Ćuj, sad nepoznati muškarac s nožem htio njega nabost??? Pretpostavljam neki isto jako dobar dećko. Odlućite se mediji već jednom protiv svjetskih obmana i laži! Dok sad mediji i ljevićari pozivaju na smirenost i altruizam poslje svakog napada na kršćane, napadi idu nesmetano dalje a radikalnost islama raste brzinom oluje. Ko je sad ovdje lud? Mi sigurno ne. Mi kojima su slike tegbir ratnika još od 93-e i više nego friške. One su žive!

  • Miške 16.03.2019.

    Zamaglili mu lice, da se ne uvrijedi njegov odvjetnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare