To je to što me zanima!

U blizini Vukovara ekshumirani su posmrtni ostaci dvoje ljudi

Prema preliminarnim nalazima, posmrtni ostaci potječu iz Domovinskoga rata te će nakon obrade biti prevezeni na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi identifikacije, kažu iz Ministarstva branitelja
Vidi originalni članak

U četvrtak su u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja ekshumirani posmrtni ostaci dvije osobe pronađeni na području Bršadina u blizini Vukovara.

OBILJEŽEN DAN SJEĆANJA NA NESTALE 'Mog tatu Borisa nitko neće moći zamijeniti. Mnogi zločinci slobodno šeću, a naših nema'

- Prema preliminarnim nalazima, posmrtni ostaci potječu iz Domovinskoga rata te će nakon obrade u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar biti prevezeni na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi identifikacije. Uprava za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja, u suradnji s drugim nadležnim tijelima Republike Hrvatske, nastavlja s provedbom istraživanja na svim lokacijama za koje prikupljena saznanja ukažu da su moguća mjesta prikrivenih grobnica iz Domovinskoga rata - napisali su u priopćenju iz Ministarstva.

MAJČINA TUGA Sina joj odveli četnici: 'Sanjam ga često i korim što mi se ne javlja, srce mi puca za njim...'

Dodaju i da se ma području Vukovarsko-srijemske županije provode se vrlo opsežna istraživanja na području Petrovačkog atara, a predstoje i istraživanja na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.

Republika Hrvatska još uvijek traga za 1832 osobe nestale i smrtno stradale u Domovinskom ratu, od kojih je 518 osoba s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Heroj Oluje 23.09.2022.

    Odmah u Vukovaru poskidati sve ćirilične ploče !!

  • kadćekraj 22.09.2022.

    Dok su " budale" ubijale jedni druge treći su gledali posla.Nakon 30 g pitam se, mada znam da je bilo i uvijek će biti, zašto ljudski rod vodi te proklete ratove da bi poslije političari potkradali i uništavali materijalno i na sve moguće načine vlastiti narod i pripremali teren za neki budući oružani sukob.

  • Opsjena 22.09.2022.

    Kako je lokacija pronalaska Bršadin sve jasno kao dan. Još DNK analiza i dostojan ukop pronađenih. Nažalost komšije i dalje šute a znaju.... nema oprosta ni zaborava!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare