To je to što me zanima!

Vozač BMW-a je na ispitivanju: Odlučit će o istražnom zatvoru

On se u četvrtak svojim BMW-om zabio u Škodu u kojoj je bila tročlana obitelj i teško ih ozlijedio. Općinsko državno odvjetništvo odlučit će hoće li za njega odrediti istražni zatvor
Vidi originalni članak

Četiri dana nakon stravične nesreće na naplatnim kućicama Sv. Helena, priveden je vozač BMW-a Ozren M. (35) u prostorije Općinskog državnog odvjetništva. Zbunjen i pokunjen s lisicama na rukama izašao je iz policijskog kombija i u pratnji policajca ušao u Odvjetništvo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On se u četvrtak svojim BMW-om zabio u Škodu u kojoj je bila tročlana obitelj i teško ih ozlijedio. Nedjelju je proveo na kriminalističkoj obradi u PU zagrebačkoj. Općinsko državno odvjetništvo odlučit će hoće li za njega odrediti istražni zatvor. 

HOROR NA NAPLATNIM KUĆICAMA Majka privedenog vozača: Mi smo u jako teškoj situaciji...

Svi se članovi tročlane obitelji stradale u teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama Sv. Helena oporavljaju, doznajemo u KBC-u Zagreb, gdje se nalaze otac Daniel Dobrenov (38) i sin (6), te u KB-u Dubrava, gdje leži majka (38).

NAKON NESREĆE NA SVETOJ HELENI Obitelj se oporavlja: 'Otac se probudio. Pita za ženu i sina'

- Otac je imao ozbiljne kontuzije glave i prsnoga koša, kao i ozljede unutarnjih organa, no stabilno je i stanje mu se poboljšava. Pitao je za suprugu i sina, dolazi lagano k sebi nakon ozbiljnog potresa mozga. Razumije što se dogodilo i da je bilo i drugih sudionika nesreće. Zabrinut je za svoju obitelj - rekla je u nedjelju dr. Tina Tomić Mahečić, anesteziologinja u KBC-u Rebro.

Vozač je bio pod utjecajem droga i lijekova

Policija je u nedjelju objavila kako su završili kriminalističko istraživanje:

Povodom prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak 11. srpnja 2019. godine u 12.43 sati na kolniku auto ceste A 4 na naplatnoj postaji Sveta Helena, 14. srpnja 2019. godine policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne postaje auto ceste, izazvao prometnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne ozljede.

Protiv istoga je  nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je  počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st.1. i st. 3. KZ RH, te je isti današnjeg dana u 20 sati predan pritvorskom nadzorniku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Budni 15.07.2019.

    Nisam znao da i u Hrvatskoj ima prezimena samo slovo M?!

  • 15.07.2019.

    Sreća njegova nitko nije smrtno stradao, ovako se možda izvuće s godinu-dvije zatvora, ako...

  • škver 15.07.2019.

    Triba uvesti da dozvolu za vožnju nemaju osobe koje konzumiraju opijate . Može tek nakon liječenja i 5 godina apstinencije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare