To je to što me zanima!

Zvao iz očaja: ‘Samo sam želio ubrzati liječenje moje Vanese...’

Dragana Dolenca (44) pustili su da se brani sa slobode. Nazvao je Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i prijetio da će liječnicima u bolnici Rebro baciti bombu
Vidi originalni članak

Pomalo zbunjena lica Dragan Dolenec (44) u srijedu je išetao iz Općinskog suda u Koprivnici i tihim glasom rekao kako nikome nije prijetio. Ured predsjednice je nazvao, rekao je, jer je želio ubrzati kćerino liječenje. Potom se uputio u posjet kćeri u zagrebačkoj bolnici na Rebru.

ZAVRŠIO U ZATVORU Tražio pomoć predsjednice pa izgubio živce: 'Bacit ću bombu'

U očaju da pomogne svojoj Vanesi, Dragan je 19. veljače u razgovoru s tajnicom u Uredu predsjednice rekao kako će na Rebro baciti bombu i zaklati liječnika. Odredili su mu mjesec dana istražnog zatvora, ali su ga u srijedu, nakon osam dana, pustili da se brani sa slobode.

- Reagirao sam neprimjereno, ali vjerujem da bi većina nas tako reagirala - rekao je Dragan.

ZVAO KOLINDU I ZAVRŠIO U ZATVORU "Suprug je zaprijetio u afektu, naša kći (14) je teško bolesna"

- Dolenec nije opasan, on nikakve prijetnje ne bi realizirao. Sad krećemo u borbu za oslobađajuću presudu - rekao je njegov odvjetnik Krunoslav Vuljak. Vještak Nenad Horvat procijenio je da je Dragan bezopasan.

Draganova kći Vanesa Dolenec prije 14 godina rodila se bez debelog crijeva, s jednim bubregom, bez mjehura, a s dvije maternice i rodnice.

ŽIVOT BEZ ŽIVOTA Vanesa (14): Ja samo želim da mi se svi moji organi vrate...

Dragan i supruga Kruna financijski su i psihički iscrpljeni. Liječnici Vanesi pokušavaju proširiti mjehur. Nakon toga bi Vanesa trebala doći na listu čekanja za bubreg. Stanje je krajnje komplicirano. Čekaju i suglasnost liječnika za operaciju u SAD-u. Prošlog četvrtka u bolnici ju je posjetila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te joj darovala medvjedića.

LEŽI U BOLNICI Donijela i poklon: Predsjednica posjetila teško bolesnu Vanesu

- DORH je pokrenuo postupak protiv njega u koji se ne smijem miješati. Ali mogu razumjeti njegovu bol. Žao mi je što se nije predstavio. Da se u startu predstavio, odmah bi se drugačije reagiralo - rekla je tad predsjednica Grabar Kitarović.


 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • stiven 07.03.2018.

    Eto vidite šta sve ocajni otac mora napraviti da bi spasio svoje dijete,netreba mu niko zamjeriti ni suditi

  • nori 🖖 01.03.2018.

    Čovjeka za ministra zdravlja

  • Stari Vuk_1 01.03.2018.

    ja neznam plivat ali za svoje dijete bi pješke za amariku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare