To je to što me zanima!

BB predsjednica Ana dodijelila uloge: 'Orky je modni stilist...'

Jedna od prvih službenih dužnosti BB vladarice bila je dodijeliti uloge stanarima koji će joj pomoći da njezin predsjednički mandat bude što uspješniji
Vidi originalni članak

Novopečena predsjednica Ana Marković (27) dobila je zadatak od Big Brothera sazvati sastanak na kojem će stanarima BB Republike priopćiti tko će za vrijeme njezina mandata obnašati koju dužnost, piše RTL.

BIG BROTHER Orkyjev brat: U kući ne glumi, a vani najviše voli piti s ekipom

Tako je Luka izabran za njezinog osobnog savjetnika i mora izvršavati sve naredbe i zahtjeve predsjednice.

Bojana je postala njezina osobna savjetnica koja kontrolira izvršene zahtjeve no njezina je dužnost i jednom dnevno organizirati kolegij na kojem će sa svim stanarima raspravljati problemima koji su se toga dana našli na dnevnome redu.

Juraj, je osim uloge predsjedničina supruga, dobio i još jednu važnu ulogu – izabran je za ministra.

A Anin sugrađanin Orky odsad, kao njezin osobni stilist, pozornost mora posvećivati izgledu i modnim odabirima BB predsjednice kako bi ona u svakom trenutku bila spremna obratiti se narodu.

Nešto ranije, 'BB Kolinda', kako je Ana samu sebe prozvala, u ispovjedaonici je od Big Brothera dobila tekst zakletve koju će morati položiti kako bi i službeno preuzela dužnost predsjednice BB kuće, a ostali će stanari u dvorištu prisustvovati njezinoj inauguraciji.

PALE TEŠKE RIJEČI 'Ja ću izaći zbog nje': Antonija svađa s Lucijom dovela do suza

- Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednice Big Brother kuće obavljati savjesno i odgovorno, na dobrobit Big Brother naroda i svih državljana -  obećala je između ostalog predsjednica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • POTYAM 07.02.2018.

    Orki bog!!!

  • --- DAVOR --- 07.02.2018.

    Orky je Žoržov nikad priznati polubrat! :)

  • vojodoog 07.02.2018.

    A kaj mislite da se odabir savjetnika kod nase Kolinde nekak drugacije obavlja...nakraju sve je to isti...., drugo pakovanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare