Obavijesti

Show

Komentari 93

'Ja ću izaći zbog nje': Antonija svađa s Lucijom dovela do suza

'Ja ću izaći zbog nje': Antonija svađa s Lucijom dovela do suza
5

Splićanka i Križevčanin kratko su uživali u večeri koju im je Big Brother priredio kao nagradu za titulu najboljeg para u kući. Jednom kada je krenula 'paljba', nije bilo povratka

VIDEO

Antonio Benćak (21) i Lucija Stojak (23) bili su oduševljeni kada su vidjeli da im je Big Brother pripremio večeru kao nagradu za titulu najbolje para u kući.

- Počeo si me iritirati, ali baš jako. Iritira me i tvoj glas - počela je Splićanka 'paljbu'. Lucija je svom partneru rekla da se ponaša poput djeteta te mu je rekla da 'ga ne želi odgajati'.

- Neću dozvoliti da mi jedna napiturana ženturača govori što da radim - rekao joj je Antonio, a Lucija ga je podsjetila da, iako sve to govori, zna da je u nju zaljubljen. 

- Ti si obično malo dijete, daleko si ti ispod mene - poručila mu je Lucija i otišla sa stola.

Big Brother je u ispovjedaonicu pozvao Antonija, koji je i dalje sa sobom nosio čašu vina koju su dobili za večerom. 

- Da, bila mi je fizički privlačna, jer je skoro pa identična mojoj bivšoj curi. Ali čim njena usta progovore, ja se odrežem. Neću  tolerirati njezino vrijeđanje u eteru pred ne znam ni ja koliko tisuća ljudi i komandiranje. I ako zbog toga nisam džentlmen, briga me - rekao je Antonio te ubrzo briznuo u plač. 

- Ja sam dobra osoba, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Čini mi se da ću izaći iz showa zbog nje. Ovo nije vrijedno mog psihičkog zdravlja - rekao je Križevčanin. 

Antonio je kasnije 'otvorio dušu' pred Anezi. Rekao joj je da je najviše razočaran sam sa sobom jer ga je situacija s Lucijom toliko pogodila. Anezi mu je, pak, priznala da posljednjih dana 'širi nervozu'. 

Lucija se ostalim stanarima ispovjedila, rekavši kako ju je strah da 'na van' ne ispadne kao da se samo ona cijelo vrijeme derala na Antonija. 

U to vrijeme, 'obitelj' u tajnoj kući zabavljala je uloga 'tajnih vladara'. Složili su se da su dobro izabrali predsjednicu, jer ih je Ana Marković, nova 'Kolinda BB kuće' jako nasmijala svojim prvim 'predsjedničkim nastupom'. 

Obitelj će za vrijeme tjednog zadataka donositi sve druge odluke, dok će Big Brother govoriti Ani da su odluke donijeli gledatelji. A Ana će, pak, sustanarima morati lagati da su sve odluke njene. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...