Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

BB predsjednica Ana dodijelila uloge: 'Orky je modni stilist...'

Jedna od prvih službenih dužnosti BB vladarice bila je dodijeliti uloge stanarima koji će joj pomoći da njezin predsjednički mandat bude što uspješniji

Foto: RTL televizija
3 komentara

Novopečena predsjednica Ana Marković (27) dobila je zadatak od Big Brothera sazvati sastanak na kojem će stanarima BB Republike priopćiti tko će za vrijeme njezina mandata obnašati koju dužnost, piše RTL.

Foto: RTL televizija

BIG BROTHER Orkyjev brat: U kući ne glumi, a vani najviše voli piti s ekipom

Tako je Luka izabran za njezinog osobnog savjetnika i mora izvršavati sve naredbe i zahtjeve predsjednice.

Foto: RTL televizija

Bojana je postala njezina osobna savjetnica koja kontrolira izvršene zahtjeve no njezina je dužnost i jednom dnevno organizirati kolegij na kojem će sa svim stanarima raspravljati problemima koji su se toga dana našli na dnevnome redu.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Juraj, je osim uloge predsjedničina supruga, dobio i još jednu važnu ulogu – izabran je za ministra.

Foto: RTL televizija

A Anin sugrađanin Orky odsad, kao njezin osobni stilist, pozornost mora posvećivati izgledu i modnim odabirima BB predsjednice kako bi ona u svakom trenutku bila spremna obratiti se narodu.

Foto: RTL televizija

Nešto ranije, 'BB Kolinda', kako je Ana samu sebe prozvala, u ispovjedaonici je od Big Brothera dobila tekst zakletve koju će morati položiti kako bi i službeno preuzela dužnost predsjednice BB kuće, a ostali će stanari u dvorištu prisustvovati njezinoj inauguraciji.

PALE TEŠKE RIJEČI 'Ja ću izaći zbog nje': Antonija svađa s Lucijom dovela do suza

- Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednice Big Brother kuće obavljati savjesno i odgovorno, na dobrobit Big Brother naroda i svih državljana -  obećala je između ostalog predsjednica.

Naši partneri pišu
Message