Orkyjev brat: U kući ne glumi, a vani najviše voli piti s ekipom | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Orkyjev brat: U kući ne glumi, a vani najviše voli piti s ekipom

Ne volim žene koje stalno prigovaraju, ne volim da imaju kandže i da te stalno grebu. Lako se zaljubim, tako da postoji vjerojatnost da bih se mogao zaljubiti u kući, kaže Bjelovarčanin Antonio

14 komentara

Bjelovarčanin Antonio Orač Orky (24) radi kao konobar, a u reality se prijavio najviše na nagovor svog društva koje je smatralo da je prava osoba za ovakav tip showa. Isto mišljenje ima i njegov mlađi brat Ivan, koji je otkrio da se Orky najviše voli družiti s prijateljima i raditi spačke, koje potom zabilježe kamerom.

IMAJU PREDSJEDNICU! Ana postala BB Kolinda: Brate, šta je to Jakov? Jel' to sluga?

- Kakav je Antonio doma, takav je i u kući. Voli se zafrkavati s prijateljima. Mislim da je dovoljno reći da je uvijek spreman za akciju - objasnio je Ivan, koji svakodnevno prati brata ispred malih ekrana zajedno s cijelom obitelji.

Antonio je najviše zaintrigirao javnost pri ulasku u izolaciju kada je rekao da je do sada imao 13 otkaza na poslu. 

- Sada sam puno pametniji i to je sve iza mene. Moji prijatelji misle da sam kreten zato što se volim skidati u kafićima, kupati u fontani - rekao je Bjelovarčanin. Dodao je da mu je najgora osobina to što voli popiti, a isto misli i njegov brat.

- Siguran sam da Antoniju nedostaje piće, društvo i zafrkancija no ne sumnjam da će to nadoknaditi kad se vrati -  rekao je Ivan te dodao da mu je brat otkačen i živi svaki dan kao da mu je posljednji.

PALE TEŠKE RIJEČI 'Ja ću izaći zbog nje': Antonija svađa s Lucijom dovela do suza

Zbog 'pijanstava' ima i brojne anegdote s kojima se voli pohvaliti. 

- Jednom sam pijan zvao taksi i na pola puta zaspao. Dovezao me doma, ali me nije mogao probuditi pa me odveo na hitnu - rekao je Orky. Dodao je da su ga s hitne prebacili na psihijatriju, a prijatelji su ga morali spašavati da tamo ne ostane.

Foto: RTL televizija

Orky tvrdi da je opsjednut tenisicama, a kaže da ne može pronaći normalnu ženu.

- Ne volim žene koje stalno prigovaraju, ne volim da imaju kandže i da te stalno grebu. Lako se zaljubim, tako da postoji vjerojatnost da bih se mogao zaljubiti u kući - rekao je Bjelovarčanin. U Big Brotheru je u paru s, kako tvrdi, otkačenom Anom Marković (27) čijeg zaručnika pozna i osobno. 

Foto: RTL televizija

Naši partneri pišu
Message