To je to što me zanima!

Filipu se sviđaju cure njegovih godina: 'Ne bih zavodio Šuput'

Maja je ostavila super dojam na mene. Kada smo se sreli u Malinskoj, prijateljski mi je pristupila. Volio bih s njom snimiti duet, kazao je mladi glazbenik Rudan
Vidi originalni članak

Mladi glazbenik Filip Rudan (18) pjesmom 'Kiss From a Rose' na Supertalentu osvojio je publiku i žiri, a posebno se svidio pjevačici Maji Šuput (38) koja ga je nazvala 'novom hrvatskom tinejdžerskom zvijezdom'.

IMA ISKUSTVA Zavodnik Filip iz Supertalenta nastupio je i u showu 'Zvijezde'

Pjevačica se ubrzo na društvenoj mreži pohvalila fotografijom s Filipom,a sada je cijelu situaciju komentirao mladi glazbenik.

- Maja je ostavila super dojam na mene. Kada smo se sreli u Malinskoj, prijateljski mi je pristupila. Volio bih s njom snimiti duet, a to što ona pjeva drugačije pjesme od one koju sam ja izveo – to nema veze. Da dobijem takvu priliku, ona bi birala pjesmu jer ona je ipak profesionalac i sigurno bi dobro odabrala - rekao je za Dnevnik.hr..

Dodaje kako mu je Šuput jako simpatična, a li da se u nju ne bi mogao zaljubiti.

OTKRIO DALJNJE PLANOVE Denisov tata: Nastup mog sina su odbijali pustiti u Srbiji i BiH

- Ne, ne! Ne bih je išao osvajati. Ja vam volim mlađe djevojke, a Maja je ipak starija od mene i meni vam nije zanimljiva ta velika razlika u godinama. Nije ona previše stara, ali dovoljno starija od mene. Ja imam tek 19 godina i sviđaju mi se djevojke mojih godina. Trenutno nemam curu, ali došlo je puno ponuda na društvenim mrežama. Ipak, ja neću trenutak slave koristiti da bih to koristio. Ja nisam takav. Ljubav se ne treba kupovati popularnošću. Dobio sam više tisuća poruka i uglavnom su dobri komentari - zaključio je.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • prvi general 10.10.2018.

    Ma zavodio bi on nju, al zna da bi onda morao okrenuti i Modnog Mačka koji dolazi u paketu, pa mu to valjda nije napeto. Za razliku od Nenada kojem je vjerovatno u krevetu draži Mačak, dok mu za fotkanje okolo služi Maja

  • dvadesetčetverosatnivirusić 09.10.2018.

    di ćeš jugoplastiku mali...nađi nekaj prirodno

  • hipoteza pa teorija 09.10.2018.

    šta ovaj Filip govori, pravilo špice i onog kafića što ima ime po cuki je da se samo budale zaljubljuju a pametni uzimaju sve šta im život pruža, carpe diem baby

Komentiraj...
Vidi sve komentare