Obavijesti

Show

Komentari 45

Denisov tata: Nastup mog sina su odbijali pustiti u Srbiji i BiH

Denisov tata: Nastup mog sina su odbijali pustiti u Srbiji i BiH
2

Mladi glazbenik je slijep, autističan i ima epilepsiju no njegov glazbeni talent je nevjerojatan, a sada je o prvim dojmovima progovorio njegov otac Nebojša

VIDEO

Sarajlija Denis Barta (20) u 'Supertalentu' je ovog vikenda izveo pjesmu Olivera Dragojevića, 'Oprosti mi pape' i osvojio srca žirija i publike. Mladi glazbenik je slijep, autističan i ima epilepsiju no njegov glazbeni talent je nevjerojatan, a sada je o prvim dojmovima progovorio njegov otac Nebojša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10
Denisu nitko nije rekao: 'Želim doći k tebi doma, igrati se...'
Denisu nitko nije rekao: 'Želim doći k tebi doma, igrati se...'

- Denis već sada ima na stotine tisuća pregleda na YouTube-u. Javljaju nam se ljudi preko društvenih mreža. Dobili smo više od 2000 poruka, a mi se trudimo svima odgovoriti. Svi govore i pišu o njemu. Nakon nastupa, oko 1 sat iza ponoći, pisala nam je jedna žena koja također ima autistično dijete. Dopisivali smo se do 4 sata ujutro i razmjenjivali iskustva - ispričao je za Dnevnik.hr.

Denis ima svoju tvrtku, prvu u Bosni i Hercegovini registriranu za ulične svirke. Zarađeni novac rado donira potrebitima, ali, kako kaže tata, dolaskom zime Denis neće moći nastupati na ulici.

- Za sada Denis nije dobio ponude za nastupe, a kako stiže zima neće moći nastupati vani. Voljeli bismo da dobije priliku nastupati negdje u zatvorenom. On ima cijeli repertoar velikih hitova prošlog stoljeća - priča Nebojša i dodaje kako im je želja obići cijelu regiju.

- Svi vjeruju i njega i misle da je trenutak da iskoristi svoju priliku. Mnogi su uvjereni da bi Denis s lakoćom ispunio svaku dvoranu. On naprosto ima karizmu kakvu malo tko ima - dodao je.

Iako je nastupao s velikim zvijezdama kao što su Andrea Bocelli i Halid Bešlić, u BiH nije dobivao velik medijski prostor.

Zavodnik Filip iz Supertalenta nastupio je i u showu 'Zvijezde'
Zavodnik Filip iz Supertalenta nastupio je i u showu 'Zvijezde'

- BiH je specifična. Tu se slabo cijene domaći umjetnici pa tako Halid, Merlin ili Hanka Paldum više rade u susjednim zemljama nego u vlastitoj zemlji. Nas su tu mediji odbijali. Bio je Denis u jednom talent showu i bilo je sve super, ali ta je televizija odlučila da njegov nastup ne pusti. Ja sam urgirao kod direktora pa su nastup ipak pustili no nije prošao dalje. Unatoč tome njegov je nastup na YouTube-u dostigao milijunski pregled. Bio je i u Srbiji, ali isto su odustali od emitiranja Denisovog nastupa. Nova TV je napravila nešto zbog čega smo silno sretni i hvala im na tome - zaključio je Nebojša koji sa sinom već radi na novom nastupu u 'Supertalentu'.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...