To je to što me zanima!

Grubnić nema inspiracije: Blaće 'obuo' u čizme majke Branke

Stilist je voditeljici obuo iste ružičaste čizme za oko 6623 kuna koje je njegova majka nosila početkom travnja. Blaće je prije toga nosila i čizme koje su 'iznosile' Maja Šuput i mama Branka
Vidi originalni članak

Voditeljica Antonija Blaće (38) promijenila je tijekom finalne emisije 'Big Brother' tri odjevne kombinacije, a na brzinu se presvlačila u pauzama od snimanja. Antonijin stilist je Marko Grubnić (36) koji uz nju odijeva i svoju majku Branku (58) i svatovsku pjevačicu Maju Šuput (38). 

Čini se da je Grubniću ponestalo inspiracije i kako nije jednostavno osmišljavati stajling trima ženama u istom razdoblju. Naime, stilist je Blaće u finalnoj emisiji obukao ružičaste čizme Balenciaga koje je nosila njegova majka početkom travnja u kombinaciji s kaputom zebra uzorka. Cijena tih čizama je oko 895 eura (oko 6623 kuna), a kod voditeljice ih je uskladio s plavom, blještavom haljinom. 

PROČITAJTE I OVO: Cijeli kafić posvećen je dreku: Poslužuju hranu u WC školjkama

Blaće je i ranije nosila čizme koje su 'iznosile' Grubnićeva majka i prijateljica Maja, a radilo se o srebrnim čizmama Balenciaga iznad koljena vrijednim 1695 eura (oko 12.500 kuna).

Čini se i kako stilist ima fetiš na visoke čizme, pa ih je voditeljici ponovno 'obuo', iako je proljeće i temperature su iznad 20 stupnjeva. Nakon 'žene u crvenom', Grubnić je u trećoj kombinaciji za Blaće namijenio sandale, svjetlucavu suknju i prozirnu, crnu bluzu.

CIGI O BB STAJLINGU Mačak je zakazao kao stilist: 'Blaće okitili jeftinom ogrlicom’

Unatoč negativnim komentarima gledatelja na oblačenje Blaće, voditeljica se često na društvenim mrežama hvalila Grubnićevim radom. U finalnoj emisiji je istaknula kako se zbog njezinih odjevnih kombinacija barem imalo o čemu raspravljati. 

MARKO GRUBNIĆ Hvali svoj uskršnji poklon: 'Za ovu torbicu ima lista čekanja'

GRUBNIĆ U AKCIJI Modni mačak zauzeo parkirno mjesto invalidu, pa je pozirao

POGLEDAJTE VIDEO: Kada se bakice rasplešu na plesnom podiju:

Idi na 24sata

Komentari 205

  • Saguaro 12.05.2018.

    🙈🙈😂😂 ovo nije niti za fasnik

  • boba32 08.05.2018.

    Užas!od Maje Šupak radi majku ,a Blaće je definitivno predebela za te kombinacije koje joj on oblaći!Tko ga po Bogu uoće zeli za stilista!

  • dkmjnn 08.05.2018.

    Za šta taj "bere" lovu???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare