Obavijesti

Show

Komentari 144

Hvali svoj uskršnji poklon: 'Za ovu torbicu ima lista čekanja'

Hvali svoj uskršnji poklon: 'Za ovu torbicu ima lista čekanja'
9

VOLI SE 'ČASTITI' Samo koji tjedan ranije, Modni mačak je nabavio svoj, kako kaže, PVC Burberry kaput koji mu je idealan za proljeće, a vrijedi oko 15.570 kuna

VIDEO

Modni stilist, rodom iz Pakraca, Marko Grubnić (35) pohvalio se kako je za uskršnji poklon dobio skupocjenu žensku torbicu, talijanske modne kuće Gucci, koju nosi oko struka. 

Modni mačak zauzeo parkirno mjesto invalidu, pa je pozirao
Modni mačak zauzeo parkirno mjesto invalidu, pa je pozirao

 - Mora da sam jako sretan ili pak jako poseban jer čujem da Gucci ima listu čekanja za ovu torbu - pohvalio se Marko, iako je ona trenutno dostupna na službenoj stranici luksuznog brenda. Torbica od teleće kože može se nabaviti u pet veličina, a vrijedi oko 6.700 kuna.

S novim modnim detaljem i novim kaputom, prošetao se polupraznim Zagrebom. Samo koji tjedan ranije, Modni mačak je nabavio svoj, kako kaže, PVC Burberry kaput koji mu je idealan za proljeće, a vrijedi oko 15.570 kuna. 

 

On the streets of #Zagreb today... 😎 @burberry 🕵🏻‍♂️

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Grubnić je vrlo aktivan na društvenim mrežama gdje se svakodnevno hvali luksuznim stilom života. Na listi prioriteta su mu skupocjene 'krpice' i egzotična putovanja, a voli se pohvaliti i 'isklesanim' tijelom.

Menadžer poslovnih komunikacija često dijeli životne mudrosti i motivacijske tekstove s prijateljima i fanovima, a svojedobno je ispričao kako angažira fotografe koji ga fotografiraju za društvene mreže.

 - Često znam ‘zaguglati’ fotografa i platiti mu snimanje. Imam ja i svoj ‘fotić’ pa se često slikam na cesti. Ponekad me slikaju prijatelji, i prolaznici - ispričao je Grubnić navodeći kako za putovanja uvijek angažira profesionalne fotografe, no niti onda nije potpuno zadovoljan rezultatom. Fotku nakon toga provuče kroz, kako kaže, sigurno 150 filtera. 

 Grubnić je nedavno napravio raskošnu rođendansku proslavu svom psu Casperu koji je slavio 3. rođendan. 

Mislio je na svaki detalj pa mu je tako naručio tortu i razne slastice s motivom pseće kosti, a zidovi su imali otiske psećih šapa. Stilist je, čini se, organizaciju pseće rođendanske zabave prepustio agenciji koja uglavnom organizira vjenčanja. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...