To je to što me zanima!

Kako će Valentinovo proslaviti naši estradnjaci? 'Ponekad se netko sjeti poslati mi cvijeće...'

Nives Celzijus, Nikolina Pišek, Ivana Kovač, Ivan Dečak, Zlatan Zuhrić Zuhra i Pedro Soltz otkrili su nam kako će provesti Valentinovo. Neki nemaju posebne planove, a drugi se svake godine 'isprse'
Vidi originalni članak

Diljem svijeta danas se obilježava Dan zaljubljenih. Ljubav slave parovi, ali i samci koji se fokusiraju na onu prema prijateljima i obitelji. Mnogi traže idealan način da pokažu ljubav. Planiraju gdje odvesti bolju polovicu, što joj darovati, kako je iznenaditi. Ipak, ima i onih koji su svjesni kako se ljubav živi svaki dan i da Valentinovo nije odraz onoga koliko nam je stalo. 

ZAPJEVALA U ARENI Albina za 24sata progovorila o ljubavi: 'Ovaj put ću pametnije'

-  Valentinovo je za mene posve uobičajen dan. Proslavit ću ga kao i svake godine radno. Poslije ću vjerojatno otići doma, skuhati si finu večericu, popiti čašu vina i počastiti se nekim krimićem ili boksom - govori nam pjevačica Nives Celzijus (42), čije je srce trenutačno slobodno.

Iza nje je devetogodišnji brak s bivšim nogometašem Dinom Drpićem. Nakon braka s Drpićem, Celzijus nikad nije javno pokazivala nove muškarce u svom životu. Više je puta izjavljivala da je njezin ljubavni život u mirovanju. 

- Valentinovo je idealna prilika da darujem sebe. Ipak, ponekad se netko sjeti poslati mi cvijeće. Makar moj frend, cvjećar Andrija - dodaje Nives koja se prije Valentinova počastila ogromnim buketom ruža.

Danas bi voljela dobiti maleni znak pažnje - butelju vinu, slatkiš ili krimić. 

- Uvijek su dobrodošli, a pamtim li svoju prvu simpatiju i čime me privukla? Zvao se Zoran i bio je iz sela Lovćenca, gdje su živjeli baka i djed. Osim što je za moje kriterije bio jako zgodan, imao je i osebujan način pokazivanja simpatije. Pozvonio bi na kapiji,
ostavio ruže i pobjegao. I tako svaki dan po nekoliko puta - prisjeća se.

PROMO Pronašli smo top poklon za Valentinovo!

Kad se zaljubi, postaje razigranija, veselija, energičnija, neka bolja verzija sebe. 

- U braku sam se odricala previše toga, prvenstveno posla i karijere. Sad sam mudrija i nikada to ne bih ponovila - zaključila je.

Pišek: 'Mislim da nikad nisam dobila poklon za Valentinovo' 

Veliku euforiju oko Valentinova ne osjeća niti voditeljica Nikolina Pišek.

- Nisam dosad obilježavala Valentinovo, možda sam par puta bila na večeri u restoranu povodom tog
datuma, ali nemam nikakvu posebnu potrebu obilježavati ga. Mislim da nisam nikad ni dobila ništa za Valentinovo - priznaje nam Pišek.

Osmog svibnja bit će dvije godine otkako je iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović u 44. godini. Od zatajenja srca tijekom virusne infekcije. Kaže kako će možda mlađoj kćeri darivati neku sitnicu.

- Da starijoj nešto poklonim, vjerojatno bi me pogledala kao da sam luda - dodaje.

Što je za Vas ljubav? Kakvi ste kad se zaljubite?

- Po definiciji zaljubljenosti biste trebali biti prilično ludi kad se zaljubite, mislim da smo tu svi isti, postanem iracionalna i tada radimo i najveće greške, ludosti i biramo najveće ekstreme u život, ljubav je divna i pokretačka, no može biti i destruktivna pa treba nekako, koliko god je moguće, držati pod kontrolom - ističe.

58 GODINA BRAKA VIDEO 'Muž je u restorane vodio druge žene, a na meni je štedio'

Mnogi su spremni za odricanje, kaže, kako bi bili bliže voljenima.

- Odrekneš se koje čega misleći da zapravo time dobivaš, odričeš se iz sebičnih razloga. imati veći intenzitet te ljubavi, a nakon nekog vremena vidiš da zapravo i nisi profitirao, ali ti je u tom trenutku bilo prekrasno pa hajde - legitimno - zaključuje.

Ivana Kovač: 'Valentinovo je klišej!'

Za pjevačicu Ivanu Kovač (46) Valentinovo je oduvijek bio klišej. Grozi se, kaže, 'takvih nametnutih događaja'.

- Tribaš dobit cviće, čokoladu, ić na večere, pa to se radi svaki dan. To je forma koja je tako nametnuta. Nisam ja od takvih konzumacija - priznaje nam Kovač.

Pjevačica je od 2007. u vezi s inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem, s kojim je 2017. dobila kćer Elenu. Planove za Dan zaljubljenih nema jer joj je to, kaže, nebitan dan. 

- Kad te netko voli, onda te voli na Valentinovo i na svaki drugi dan - ističe pjevačica.

Ne očekuje dar od dragog, niti planira nešto darivati.

- Ništa. Lipše je kad te se siti kad nije Valentinovo - govori.

Da prava ljubav zaborava nema, zna i Ivana Kovač.

LJUBAVNA INFOGRAFIKA Valentinovo u brojkama: Danas imendan slavi 1000 Valentina, ne zaboravite ni na Zdravka

- Bilo je to predavno, ali kako se toga ne bi sićala? Tko se ne sića svoje prve ljubavi - kaže pjevačica, koja je kao dijete bila poprilično zaljubljive prirode. Znala se zaljubiti pet puta dnevno. 

- Bili smo dica. Znala sam se zaljubiti na lipe oči, riječi. Bile su to dječje gluposti - prisjeća se.

Ivan Dečak: 'Pripremam nešto za moju Ninu' 

I jači spol otkrio nam je što misli o Valentinovu te kako se za njega priprema.

- Valentinovo je meni dan kao i svaki drugi. Najsmješnije mi je kad se neki sjete ljubavi, zaljubljenosti i osoba do kojih bi im trebalo biti stalo, samo na taj dan. Meni je to malo apsurdno. Pokušavam u svakom danu, mjesecu biti dobar i uz svoju Ninu, ljude koje volim - govori nam Ivan Dečak (44), frontmen grupe Vatra.

Pjevač i njegova dugogodišnja partnerica, menadžerica Nina Celio nemaju posebne planove za Valentinovo. S obzirom na to da je Dan zaljubljenih usred tjedna, a imaju sina i kćer, otići će samo na kavu. 

-  Za vikend ćemo otići u našu rodnu Viroviticu, gdje imamo probe s bendom za Doru i nadolazeće koncerte, pa ćemo se tamo izvesti negdje. Imat ćemo baka servis, pa ćemo moja draga i ja otići na piće - otkriva nam Dečak.

Za Ninu priprema maleni znak pažnje.

SVE U ZNAKU VALENTINOVA VIDEO Ovakva birališta za izbore još niste vidjeli: Ljude dočekali baloni i slatkiši...

- Sigurno mi neće promaknuti neki prekrasan cvijet nakon što odvedem djecu u školu i vrtić. Kupit ću cvijeće dragoj, ali i sebi jer ga volim. Jednim udarcem ću riješiti dvoje - smije se pjevač.

Sa suprugom je odmalena povezan.

- Nina i ja znamo se odmalena. Išli smo zajedno u vrtić, osnovnu i srednju školu. Čitav život smo povezani. Prvu fotku imamo još iz vrtića. Izašli smo na naslovnici Virovitičkog lista s ostalim klincima - kaže Dečak.

Zuhra i supruga idu na put 

Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (61) preferira da mu svaki dan sa suprugom Monikom bude Valentinovo.

- Ali, volim da 14.2 bude poseban. Supruga Monika i ja planiramo otputovati na more dan-dva. Malo promijeniti sredinu - govori Zuhra. 

Planirate li nešto pokloniti supruzi?

- Ja Valentinovo podijelim na rate jer poklanjam svaki dan nešto, a na Valentinovo onda samo malo drukčije i posebnije - kaže glumac, kojemu je najveći dar da može na Valentinovo biti sa suprugom.

Zuhra, kao i mnogi drugi, pamti prvu simpatiju.

VALENTINOVO PO ZODIJAKU Veliki ljubavni horoskop: Bikove čeka veza, Djevicu stara ljubav

- Pamtim prvu ljubav iz srednje škole, ona mi je danas liječnica. Rado se prisjetimo tih dana! U tim mlađim danima Valentinovo je bila druga priča. Kad je mlad čovjek zaljubljen, onda je blesav, onda si u stanju napraviti apsolutno sve - prisjeća se.

Ljubav je za njega čudno stanje koje dosad nijedan fizičar ili matematičar nije uspio objasniti. Smatra kako u tom stanju čovjek može pomaknuti i planinu. Zbog nje se odriče i radi štošta.

- Tako da, što se ljubavi tiče, nema alibija - zaključuje.

Za Pedra i suprugu prvo Barcelona, pa skijanje 

Pedro Soltz, brazilski maneken s hrvatskom adresom, voli Dan zaljubljenih. On i supruga Iris već su ga proslavili jer je morao otputovati u Barcelonu.

- Čim se vratim, idemo na skijanje. Već smo obilježili, a ako se vratim na vrijeme ići ćemo i u srijedu na večeru. Uvijek imamo neku malu proslavu - kaže Soltz. Šali se kako je dar za suprugu uvijek tajna. Bitno mu je da samo zajedno slave i uživaju.

Prije supruge je, naravno, imao simpatija.

- Davno je jedna cura, koja je htjela biti sa mnom u vezi, a ja nisam bio baš za to, došla s ružama. Bilo je to presmiješno i čudno. Imao sam 20-ak godina, mlad sam bio - prisjeća se.

ZA UREDNU FRIZURICU Top savjeti kako srediti intimno područje za Valentinovo, a da izbjegnete ružan osip i ranice

Danas je Pedru i Iris Valentinovo drugačije. Fokus im je na obitelji.

- Mora biti tako, a moramo se i sjetiti da smo par i uvijek hraniti vezu i odnos. Dosta je to bitno i svi malo zaboravaljamo to kada imamo djecu i obaveze, preuzme nas rutina. Moramo se sjetiti i obilježiti i lijepo se provoditi zajedno - zaključuje.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO ĆETE POKLONITI ZA VALENTINOVO?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.02.2024.

    Baš nam je "jaka" estrada ono

  • simonairena 14.02.2024.

    Evo dobro da ce Nives dobiti kitu …cvijeca a Pisek nebi kitu ona bi radje neki sat posto se malo nadobivala dosad🙄🙄🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare