Obavijesti

Show

Komentari 2

Kako će Valentinovo proslaviti naši estradnjaci? 'Ponekad se netko sjeti poslati mi cvijeće...'

Kako će Valentinovo proslaviti  naši estradnjaci? 'Ponekad se netko sjeti poslati mi cvijeće...'
9

Nives Celzijus, Nikolina Pišek, Ivana Kovač, Ivan Dečak, Zlatan Zuhrić Zuhra i Pedro Soltz otkrili su nam kako će provesti Valentinovo. Neki nemaju posebne planove, a drugi se svake godine 'isprse'

VIDEO

Diljem svijeta danas se obilježava Dan zaljubljenih. Ljubav slave parovi, ali i samci koji se fokusiraju na onu prema prijateljima i obitelji. Mnogi traže idealan način da pokažu ljubav. Planiraju gdje odvesti bolju polovicu, što joj darovati, kako je iznenaditi. Ipak, ima i onih koji su svjesni kako se ljubav živi svaki dan i da Valentinovo nije odraz onoga koliko nam je stalo. 

Albina za 24sata progovorila o ljubavi: 'Ovaj put ću pametnije'
Albina za 24sata progovorila o ljubavi: 'Ovaj put ću pametnije'

-  Valentinovo je za mene posve uobičajen dan. Proslavit ću ga kao i svake godine radno. Poslije ću vjerojatno otići doma, skuhati si finu večericu, popiti čašu vina i počastiti se nekim krimićem ili boksom - govori nam pjevačica Nives Celzijus (42), čije je srce trenutačno slobodno.

Iza nje je devetogodišnji brak s bivšim nogometašem Dinom Drpićem. Nakon braka s Drpićem, Celzijus nikad nije javno pokazivala nove muškarce u svom životu. Više je puta izjavljivala da je njezin ljubavni život u mirovanju. 

- Valentinovo je idealna prilika da darujem sebe. Ipak, ponekad se netko sjeti poslati mi cvijeće. Makar moj frend, cvjećar Andrija - dodaje Nives koja se prije Valentinova počastila ogromnim buketom ruža.

Danas bi voljela dobiti maleni znak pažnje - butelju vinu, slatkiš ili krimić. 

- Uvijek su dobrodošli, a pamtim li svoju prvu simpatiju i čime me privukla? Zvao se Zoran i bio je iz sela Lovćenca, gdje su živjeli baka i djed. Osim što je za moje kriterije bio jako zgodan, imao je i osebujan način pokazivanja simpatije. Pozvonio bi na kapiji,
ostavio ruže i pobjegao. I tako svaki dan po nekoliko puta - prisjeća se.

Pronašli smo top poklon za Valentinovo!
Pronašli smo top poklon za Valentinovo!

Kad se zaljubi, postaje razigranija, veselija, energičnija, neka bolja verzija sebe. 

- U braku sam se odricala previše toga, prvenstveno posla i karijere. Sad sam mudrija i nikada to ne bih ponovila - zaključila je.

Pišek: 'Mislim da nikad nisam dobila poklon za Valentinovo' 

Veliku euforiju oko Valentinova ne osjeća niti voditeljica Nikolina Pišek.

- Nisam dosad obilježavala Valentinovo, možda sam par puta bila na večeri u restoranu povodom tog
datuma, ali nemam nikakvu posebnu potrebu obilježavati ga. Mislim da nisam nikad ni dobila ništa za Valentinovo - priznaje nam Pišek.

Zagreb: Televizijska voditeljica Nikolina Pišek

Osmog svibnja bit će dvije godine otkako je iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović u 44. godini. Od zatajenja srca tijekom virusne infekcije. Kaže kako će možda mlađoj kćeri darivati neku sitnicu.

- Da starijoj nešto poklonim, vjerojatno bi me pogledala kao da sam luda - dodaje.

Što je za Vas ljubav? Kakvi ste kad se zaljubite?

- Po definiciji zaljubljenosti biste trebali biti prilično ludi kad se zaljubite, mislim da smo tu svi isti, postanem iracionalna i tada radimo i najveće greške, ludosti i biramo najveće ekstreme u život, ljubav je divna i pokretačka, no može biti i destruktivna pa treba nekako, koliko god je moguće, držati pod kontrolom - ističe.

VIDEO 'Muž je u restorane vodio druge žene, a na meni je štedio'
VIDEO 'Muž je u restorane vodio druge žene, a na meni je štedio'

Mnogi su spremni za odricanje, kaže, kako bi bili bliže voljenima.

- Odrekneš se koje čega misleći da zapravo time dobivaš, odričeš se iz sebičnih razloga. imati veći intenzitet te ljubavi, a nakon nekog vremena vidiš da zapravo i nisi profitirao, ali ti je u tom trenutku bilo prekrasno pa hajde - legitimno - zaključuje.

Ivana Kovač: 'Valentinovo je klišej!'

Za pjevačicu Ivanu Kovač (46) Valentinovo je oduvijek bio klišej. Grozi se, kaže, 'takvih nametnutih događaja'.

- Tribaš dobit cviće, čokoladu, ić na večere, pa to se radi svaki dan. To je forma koja je tako nametnuta. Nisam ja od takvih konzumacija - priznaje nam Kovač.

Pjevačica je od 2007. u vezi s inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem, s kojim je 2017. dobila kćer Elenu. Planove za Dan zaljubljenih nema jer joj je to, kaže, nebitan dan. 

storyeditor/2023-02-16/PXL_190419_24339143.jpg

- Kad te netko voli, onda te voli na Valentinovo i na svaki drugi dan - ističe pjevačica.

Ne očekuje dar od dragog, niti planira nešto darivati.

- Ništa. Lipše je kad te se siti kad nije Valentinovo - govori.

Zagreb: Proglašene nominacije za ovogodišnji Porin koji obilježava 20 godina postojanja

Da prava ljubav zaborava nema, zna i Ivana Kovač.

Valentinovo u brojkama: Danas imendan slavi 1000 Valentina, ne zaboravite ni na Zdravka
Valentinovo u brojkama: Danas imendan slavi 1000 Valentina, ne zaboravite ni na Zdravka

- Bilo je to predavno, ali kako se toga ne bi sićala? Tko se ne sića svoje prve ljubavi - kaže pjevačica, koja je kao dijete bila poprilično zaljubljive prirode. Znala se zaljubiti pet puta dnevno. 

- Bili smo dica. Znala sam se zaljubiti na lipe oči, riječi. Bile su to dječje gluposti - prisjeća se.

Ivan Dečak: 'Pripremam nešto za moju Ninu' 

I jači spol otkrio nam je što misli o Valentinovu te kako se za njega priprema.

- Valentinovo je meni dan kao i svaki drugi. Najsmješnije mi je kad se neki sjete ljubavi, zaljubljenosti i osoba do kojih bi im trebalo biti stalo, samo na taj dan. Meni je to malo apsurdno. Pokušavam u svakom danu, mjesecu biti dobar i uz svoju Ninu, ljude koje volim - govori nam Ivan Dečak (44), frontmen grupe Vatra.

Pjevač i njegova dugogodišnja partnerica, menadžerica Nina Celio nemaju posebne planove za Valentinovo. S obzirom na to da je Dan zaljubljenih usred tjedna, a imaju sina i kćer, otići će samo na kavu. 

-  Za vikend ćemo otići u našu rodnu Viroviticu, gdje imamo probe s bendom za Doru i nadolazeće koncerte, pa ćemo se tamo izvesti negdje. Imat ćemo baka servis, pa ćemo moja draga i ja otići na piće - otkriva nam Dečak.

Za Ninu priprema maleni znak pažnje.

VIDEO Ovakva birališta za izbore još niste vidjeli: Ljude dočekali baloni i slatkiši...
VIDEO Ovakva birališta za izbore još niste vidjeli: Ljude dočekali baloni i slatkiši...

- Sigurno mi neće promaknuti neki prekrasan cvijet nakon što odvedem djecu u školu i vrtić. Kupit ću cvijeće dragoj, ali i sebi jer ga volim. Jednim udarcem ću riješiti dvoje - smije se pjevač.

Sa suprugom je odmalena povezan.

- Nina i ja znamo se odmalena. Išli smo zajedno u vrtić, osnovnu i srednju školu. Čitav život smo povezani. Prvu fotku imamo još iz vrtića. Izašli smo na naslovnici Virovitičkog lista s ostalim klincima - kaže Dečak.

Zuhra i supruga idu na put 

Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (61) preferira da mu svaki dan sa suprugom Monikom bude Valentinovo.

- Ali, volim da 14.2 bude poseban. Supruga Monika i ja planiramo otputovati na more dan-dva. Malo promijeniti sredinu - govori Zuhra. 

Planirate li nešto pokloniti supruzi?

- Ja Valentinovo podijelim na rate jer poklanjam svaki dan nešto, a na Valentinovo onda samo malo drukčije i posebnije - kaže glumac, kojemu je najveći dar da može na Valentinovo biti sa suprugom.

Zuhra, kao i mnogi drugi, pamti prvu simpatiju.

Veliki ljubavni horoskop: Bikove čeka veza, Djevicu stara ljubav
Veliki ljubavni horoskop: Bikove čeka veza, Djevicu stara ljubav

- Pamtim prvu ljubav iz srednje škole, ona mi je danas liječnica. Rado se prisjetimo tih dana! U tim mlađim danima Valentinovo je bila druga priča. Kad je mlad čovjek zaljubljen, onda je blesav, onda si u stanju napraviti apsolutno sve - prisjeća se.

Ljubav je za njega čudno stanje koje dosad nijedan fizičar ili matematičar nije uspio objasniti. Smatra kako u tom stanju čovjek može pomaknuti i planinu. Zbog nje se odriče i radi štošta.

- Tako da, što se ljubavi tiče, nema alibija - zaključuje.

Za Pedra i suprugu prvo Barcelona, pa skijanje 

Pedro Soltz, brazilski maneken s hrvatskom adresom, voli Dan zaljubljenih. On i supruga Iris već su ga proslavili jer je morao otputovati u Barcelonu.

- Čim se vratim, idemo na skijanje. Već smo obilježili, a ako se vratim na vrijeme ići ćemo i u srijedu na večeru. Uvijek imamo neku malu proslavu - kaže Soltz. Šali se kako je dar za suprugu uvijek tajna. Bitno mu je da samo zajedno slave i uživaju.

Prije supruge je, naravno, imao simpatija.

- Davno je jedna cura, koja je htjela biti sa mnom u vezi, a ja nisam bio baš za to, došla s ružama. Bilo je to presmiješno i čudno. Imao sam 20-ak godina, mlad sam bio - prisjeća se.

Top savjeti kako srediti intimno područje za Valentinovo, a da izbjegnete ružan osip i ranice
Top savjeti kako srediti intimno područje za Valentinovo, a da izbjegnete ružan osip i ranice

Danas je Pedru i Iris Valentinovo drugačije. Fokus im je na obitelji.

- Mora biti tako, a moramo se i sjetiti da smo par i uvijek hraniti vezu i odnos. Dosta je to bitno i svi malo zaboravaljamo to kada imamo djecu i obaveze, preuzme nas rutina. Moramo se sjetiti i obilježiti i lijepo se provoditi zajedno - zaključuje.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO ĆETE POKLONITI ZA VALENTINOVO?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje