To je to što me zanima!

Kontroverzni Božidar vraća se na male ekrane nakon skandala u 'Večeri za 5'! Opet će kuhati

Bjelovarski kuhar redom je dijelio kulinarske 'savjete' svakom domaćinu tijekom 'Večere za 5', što su mu na kraju zamjerili te ga nagradili s ukupno mizernih 17 bodova, a onda je 'eksplodirao'
Vidi originalni članak

Bio je najžešći kritičar u 'Večeri za 5 na selu'. Našao bi dlaku i u jajetu, a na svakoj večeri, Božidar Miodragović (66), pravdao se da ne kritizira ostale, već da dijeli tek kulinarske savjete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelovarski tjedan za njega u konačnici nije završio dobro, s osvojenih 17 bodova, galamom i svađom s ostalima, obilježio je tadašnju sezonu kulinarske emisije.

SJEĆATE LI SE NJEGA? Kuhar Božidar opet pobjesnio: Neda je sve zakuhala, izmislila je dlake i prijetila mi je metkom

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu - razjareno je pričao tada.

Međutim, Božidara ćemo uskoro opet gledati na malim ekranima u specijalnoj RTL-ovoj božićnoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', piše RTL.hr.

- S obzirom na to da se 'Večera za 5 na selu' pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve će zabaviti svojim vedrim duhom - ističe producentica showa Danijela Habek.

Božidar neće kuhati sam, nego u timu jer će gledatelji u novoj sezoni gastro božićne priče pratiti kuhanje i pečenje čak pet timova, a svaki tim imat će po tri kandidata. Osim 'skandaloznog' Božidara, u emisiji će sudjelovati brojna poznata i omiljena lica iz 'Večere za 5 na selu' uz koje će se žiri, ali i publika dobro zabaviti. 

VEČERE ZA PAMĆENJE Vrijeđali goste, popljuvali jela bez degustacije, na sve se bunili

Stručni žiri će u novoj zabavnoj emisiji činiti Željka KlemenčićIvan Pažanin Tomislav Špiček

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mala vatra 12.12.2021.

    Pa jeste vi normalni? Znači kaj si prostiji,bezobrazniji i nekulturniji to bolje prolazis. Iskreno ne želim gledati njegovu facu..a ako netko od žirija pobere šamar tko će odgovarati..i kaj bude sad na sebe umjesto šircla stavio tacnu..koju je npr. osvojio u Polineziji..grozno..

  • SamirDamir 09.12.2021.

    pa rtl je smeće od televozije, namjerno razvlače i brak na prvu

  • 09.12.2021.

    Njega ni žiri neće moći ukrotiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare