Show

Komentari 74

Vrijeđali goste, popljuvali jela bez degustacije, na sve se bunili

Vrijeđali goste, popljuvali jela bez degustacije, na sve se bunili

Najveći sukob mišljenja u 13. sezoni showa izazvao je kuhar i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara Božidar Miodragović, koji je cijeli je tjedan ostalim natjecateljima davao 'kulinarske savjete', što ih je živciralo

Emisija 'Večera za 5 na selu' inače nam svaki tjedan donosi nove kandidate iz raznih krajeva Hrvatske, pa je gledateljima možda i preteško upamtiti baš svakog natjecatelja. Ipak, često zapamte one koji su briljirali u kuhinji, one koji su neprestano komentirali jela, ali i one koji su imali taktiku 'niska ocjena jer to jelo ne volim'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tako su u tjednu kad su večere spravljali domaćini s Visa najviše kritika dobile Jasna i Katarina Bralić, majka i kći koje su i prije kušanja tuđih jela već odlučile da one ipak najbolje kuhaju.

Poneki kandidati u showu nisu baš i najveći gurmani, poput izbirljivog kuhara, glazbenika i zabavljača Dražena Zimeta iz Koprivnice koji ne voli patku, ne jede špek, nisu mu dragi ni šljive ni cimet, a u 'Večeri za 5 na selu' prvi je put probao knedle sa šljivama! I prvi je kandidat koji je u ovome showu jahao jarca!

Poduzetnik Tomislav Suhanek iz Varaždina bio je jedini muški kandidat u tjednu kad je kuhala ekipa iz Varaždina i okolice, a s ostalim kandidatkinjama nije uspio razviti prijateljski odnos.

Vjerovao je da im se sviđaju njegove šale, zvao ih je lavicama, no posljednji dan u tjednu, kad je upravo on bio domaćin, ocjenama su mu pokazale da to baš i nije tako.

Naime, kandidatkinje su Tomislavu zamjerile takvo ponašanje pa su mu za njegovu večeru sve redom dale jako niske ocjene!

No najveći sukob mišljenja u 13. sezoni 'Večere za 5 na selu' izazvao je kuhar i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara Božidar Miodragović - cijeli je tjedan ostalim natjecateljima davao 'kulinarske savjete'.

Oni to nisu doživjeli kao dobronamjerne konstruktivne kritike nego pametovanje. Sve je eskaliralo posljednji dan u tjednu, kad je za svoje ponašanje kuhar Božidar dobio tek 17 bodova pa je poludio na goste i urlao na njih.

Nije mogao sakriti razočaranje na licu kad je vidio da su njegovo kuhanje najlošije ocjenili. 

POGLEDAJTE I KAKO SU MANUELA I ZORAN REAGIRALI NA NOVU SEZONU TEINIH DNEVNIKA: